På regningen kvinnen fikk ble hun belastet 6 euro for utlån av pledd i uteserveringen.

6 euro for å låne et pledd på kafé

2 min


Spurte du om det var gratis? Selv om servitøren er vennlig betyr det ikke at du slipper å betale, sier utestedet.

Saken har ført til mye debatt i sosiale nettverk, etter at en kvinne delte sin opplevelse på en kafé i Costa Adeje, som er et av de mer populære områdene for turister på Tenerife.

Kvinnen skal ha reagert sterkt da hun fikk regningen søndag 12. januar, og la ut sin opplevelse på sosiale nettverk. Senere slettet hun innlegget.

– I dag gikk jeg til La Flaca, og jenta som jobbet der tilbød oss et pledd hvis vi frøs. Vi tok i mot, og til vår overaskelse ble vi belastet for dette når regningen kom, uten å gi oss beskjed før. Det er ekkelt, skrev kvinnen i det nå slettede innlegget.

På bildet som fulgte med innlegget kan man se at det kostet kvinnen 6 euro å bruke pleddet, selv om de satt utendørs, og dagene har vært kjøligere enn normalt den siste tiden.

Spurte du om det var gratis?

Kaféen har også kommet med en uttalelse etter at saken tok av i sosiale medier, og gitt sin versjon av saken.

– Alt dette på grunn av seks euro? Men, har noen fortalt deg at pleddet var gratis? Selv om hennes opplevelse var annerledes betyr det ikke at vi tok feil. Spurte du om det var gratis? Selv om servitøren er vennlig betyr det ikke at servicen du får er gratis. Jeg skal spørre sjefen om de seks euroene, skrev kaféen på sosiale medier.

Senere har de også lagt ut et innlegg på Facebook der de i en lettere humoristisk tone skriver:

– Hva skjedde med pleddet? I løpet av de neste dagene skal vi gi vårt offisielle svar. Takk for at du følger oss.

På Twitter har også folk ytret seg om prisen på pleddet. En person mener tydeligvis dette er for dyrt når du kan kjøpe ditt eget pledd til 5 euro på Primark.

En annen bruker påpeker at hvis du har betalt for pleddet, skal du ta det med deg.

– Det jeg skulle ha gjort er å ta med meg teppet. Hvis du betaler for det har de solgt det til deg. Det er ikke et leie-pledd. Neste gang henger det nok en plakat på veggen om leie av pledd til 6 euro. Tyver., skriver en annen bruker.


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *