7 steder på Gran Canaria du ikke finner i turistguidene

1 min


Øya skjuler mange perler som du neppe finner i noen guidebok. Vi har samlet noen av de beste.

Caldera de los Pinos

Disse nordlige fjellsidene var en gang domenet til en mytisk tåkeskog, kjent som La Selva de Doramas, til minne om urbefolkningen som ledet motstanden i erobringen av Gran Canaria. Fra utsiktspunktet på toppen, der grensene til kommunene Moya, Santa María de Guía, og Gáldar møtes, kan du beundre den majestetiske kanariske furuskogen, og nyte en bred panoramautsikt over nord og vest-siden av Gran Canaria.

Barranco del Toro

Den skjulte Toro-ravinen ligger i San Agustín sør på øya, ikke langt fra Gloria Palace Hotel. Stedet er populært blant turgåere, og byr også på ekstremsport som klatring og rappellering. I regnsesongen som varer fra desember til februar samler det seg også små dammer her, og passer perfekt for et avkjølende bad etter klatreturen.

Azuaje

Nord på øya finner du naturreservatet Azuaje, som lar deg beundre et unikt landskap som ofte ble besøkt av turister før i tiden.

Bahía de Forma

På grensen mellom Agüimes og Santa Lucía de Tirajana finner du Formas-bukten. Et populært sted for surfere og dykkere som ønsker å nyte en herlig dag på vannet.

Salinas de Arinaga

Saltverket i Arinaga, Agüimes, ligger ved den sørlige tuppen av bysenteret, ikke langt fra industriområdet. Dette var et saltverk som det i dag kun finnes tre av – i Tenefé, Arinaga og Bocabarranco.


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *