AnnonseAdvokat på Gran Canaria

Det kan være mange grunner til at du trenger advokat på Gran Canaria. Enten det er snakk om kjøp og salg av bolig, dødsfall i familie som befinner seg på øya, timeshare-kontrakter, eller du ønsker å starte bedrift, så er god advokathjelp avgjørende for utfallet av en rekke saker. 

Da er det greit å vite at det finnes en rekke advokater på Gran Canaria som tilbyr sine tjenester på norsk og engelsk. Juridiske saker kan jo være kompliserte nok på norsk, så mange vil neppe ha ressursene som skal til for å løse en sak på spansk. 

Her har vi samlet et knippe advokater på Gran Canaria som tilbyr sine tjenester på norsk eller engelsk for å gjøre det litt enklere å finne frem i jungelen av rådgiver- og advokattjenester. 

Norlegal Advokat Gran Canaria

Norlegal drives av den norske advokaten Magne B. Synnevåg, som har vært i bransjen siden 1997. Han tilbyr tjenester både mot Norge og her på Gran Canaria, og har erfaring innen familierett, arvesaker, dødsbo, selskapsrett, gjeldsinndrivelse, strafferett m.m. 

Norlegal har kontor på Ancora-senteret i «norskebyen» Arguineguín. 

Nettside: Norlegalgc.com

Telefon: +47 900 43 560

E-post: advokat@norlegalgc.com

Canarian Legal Alliance 

Canarian Legal Alliance har i løpet av få år blitt godt kjent for sine tungtveiende dommer mot timeshare-gigantene på Kanariøyene. De har vunnet en rekke dommer som har ført til store erstatningsutbetalinger for ulovlige timeshare-kontrakter. De tilbyr tjenester på en rekke språk, inkludert norsk, og kan bistå med de fleste juridiske saker her på Gran Canaria. De har også kontor på Tenerife og i Málaga. 

Nettside: canarianlegalalliance.com

Telefon:  +34 928 18 50 28

Lex Spain Advokater

Lex Spain Advokater tilbyr norske advokattjenester i Las Palmas. De kan hjelpe deg innenfor eiendomsrett og skatt, stiftelse av selskap, testament, forsikringsoppgjør og strafferett m.m. Kontoret drives av Jørn Kristensen, som har jobbet som advokat i Norge i 37 år, og har lang fartstid på Gran Canaria. 

Nettside: Lexspain.com

Telefon: +34 658 433 800

Cardenas Gran Canaria

Mange kjenner til boligmegleren Cardenas på Gran Canaria. I tillegg til å formidle boliger for kjøp, salg og utleie tilbyr de også spesialiserte advokattjenester innenfor salg og kjøp av bolig, rådgivning om testamenter og håndtering av arveoppgjør og autoriserte oversettelser av juridiske kontrakter fra og til engelsk, fransk og tysk. 

Nettside: cardenas-grancanaria.com

Telefon: +34 928 150 650

 

Bistand fra norsk advokat

Noen ganger kan det også lønne seg å få bistand fra en norsk advokat. Dette kan eksempelvis inkludere saker som er omfattet av norske arveretts- eller familierettsregler, eiendomstvister på norsk jord, sosial- og trygderett, kontraktsrett underlagt norsk lov, m.m.

På slike saker har Canariavisen opprettet et samarbeid med Advokatguiden.no. Advokatguiden.no har oversikt over nærmere 10.000 norske advokater, advokatfullmektiger og rettshjelpere. På nettstedet kan du sortere og filtrere søkeresultatet for blant annet juridisk fagområde, geografisk virkeområde, språk, pris og mer.

Du kan også lese anmeldelser fra tidligere klienter, slik at du er helt sikker på å finne den beste advokatguiden for din sak. Du kan også be om uforpliktende tilbud på advokattjenester, fra opptil 3 advokater, helt gratis.

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i dette partnerinnlegget er produsert av Omega Media AS. Redaksjonen i Canariavisen har ikke hatt noen rolle i produksjonen av dette annonsørinnholdet. 

AnnonseAnnonse

Andre nyheter:

Coronaviruset: Fire måneder gammel baby døde på Gran Canaria

Coronaviruset: Fire måneder gammel baby døde på Gran Canaria

En fire måneder gammel baby har mistet livet som følge av Covid-19 på Gran Canaria. Barnet hadde underliggende sykdom fra før, ifølge helsedepartementet på Kanariøyene. Dødsfallet ble bekreftet 14. mai av kanariske helsemyndigheter. På mandag denne uken mistet en seks...

Pride-fest i Playa del Inglés ble stoppet av politiet

Pride-fest i Playa del Inglés ble stoppet av politiet

Det nasjonale og kanariske politiet slo til mot flere ulovlige fester og folkesamlinger sør på Gran Canaria denne helgen. Det skal ikke ha vært snakk om noen alvorlige hendelser, men flere fester ble stoppet av politiet. På Yumbo-senteret i Playa del Inglés var det...

Klatrer falt 10 meter på Gran Canaria

Klatrer falt 10 meter på Gran Canaria

En klatrer som falt rundt ti meter i San Bartolomé de Tirajana på Gran Canaria ble reddet ut av fjellene med helikopter på lørdag. Den 59 år gamle mannen er sendt til Doctor Negrín-sykehuset med moderate skader. Nødsentralen fikk melding om hendelsen klokken 15:21 på...

Norsk kvinne (24) døde etter fallulykke i Spania

Norsk kvinne (24) døde etter fallulykke i Spania

En 24 år gammel norsk kvinne omkom i en fallulykke 15. mai i Marbella. Politiet tror den norske kvinnen mistet balansen da hun skulle ta en selfie. Kvinnen falt fra en leilighet fredag kveld i 20-tiden. – Vi er kjent med at en norsk statsborger er omkommet i Spania,...

Over 300 000 minibanker viser bilde av Anna og Olivia

Over 300 000 minibanker viser bilde av Anna og Olivia

Mer enn 300 000 minibanker over hele verden viser nå bilde av de to kidnappede jentene Anna (1) og Olivia (6) som forsvant på Tenerife for 18 dager siden. Både faren som er mistenkt for kidnappingen og de to jentene er ettersøkt internasjonalt av Interpol. Ikke...

Forretningsfolk pantsetter gull for å overleve

Forretningsfolk pantsetter gull for å overleve

Stadig flere bedriftseiere på Kanariøyene tyr nå til pantelånere for å betale regningene. I 2020 har det vært en økning av disse kundene som besøker pantelånere som Montes de Piedad på Kanariøyene. Her kan de levere inn verdifulle smykker og gjenstander mot et lån....