AnnonseAdvokat på Gran Canaria

Det kan være mange grunner til at du trenger advokat på Gran Canaria. Enten det er snakk om kjøp og salg av bolig, dødsfall i familie som befinner seg på øya, timeshare-kontrakter, eller du ønsker å starte bedrift, så er god advokathjelp avgjørende for utfallet av en rekke saker. 

Da er det greit å vite at det finnes en rekke advokater på Gran Canaria som tilbyr sine tjenester på norsk og engelsk. Juridiske saker kan jo være kompliserte nok på norsk, så mange vil neppe ha ressursene som skal til for å løse en sak på spansk. 

Her har vi samlet et knippe advokater på Gran Canaria som tilbyr sine tjenester på norsk eller engelsk for å gjøre det litt enklere å finne frem i jungelen av rådgiver- og advokattjenester. 

Norlegal Advokat Gran Canaria

Norlegal drives av den norske advokaten Magne B. Synnevåg, som har vært i bransjen siden 1997. Han tilbyr tjenester både mot Norge og her på Gran Canaria, og har erfaring innen familierett, arvesaker, dødsbo, selskapsrett, gjeldsinndrivelse, strafferett m.m. 

Norlegal har kontor på Ancora-senteret i «norskebyen» Arguineguín. 

Nettside: Norlegalgc.com

Telefon: +47 900 43 560

E-post: advokat@norlegalgc.com

Canarian Legal Alliance 

Canarian Legal Alliance har i løpet av få år blitt godt kjent for sine tungtveiende dommer mot timeshare-gigantene på Kanariøyene. De har vunnet en rekke dommer som har ført til store erstatningsutbetalinger for ulovlige timeshare-kontrakter. De tilbyr tjenester på en rekke språk, inkludert norsk, og kan bistå med de fleste juridiske saker her på Gran Canaria. De har også kontor på Tenerife og i Málaga. 

Nettside: canarianlegalalliance.com

Telefon:  +34 928 18 50 28

Lex Spain Advokater

Lex Spain Advokater tilbyr norske advokattjenester i Las Palmas. De kan hjelpe deg innenfor eiendomsrett og skatt, stiftelse av selskap, testament, forsikringsoppgjør og strafferett m.m. Kontoret drives av Jørn Kristensen, som har jobbet som advokat i Norge i 37 år, og har lang fartstid på Gran Canaria. 

Nettside: Lexspain.com

Telefon: +34 658 433 800

Cardenas Gran Canaria

Mange kjenner til boligmegleren Cardenas på Gran Canaria. I tillegg til å formidle boliger for kjøp, salg og utleie tilbyr de også spesialiserte advokattjenester innenfor salg og kjøp av bolig, rådgivning om testamenter og håndtering av arveoppgjør og autoriserte oversettelser av juridiske kontrakter fra og til engelsk, fransk og tysk. 

Nettside: cardenas-grancanaria.com

Telefon: +34 928 150 650

 

Bistand fra norsk advokat

Noen ganger kan det også lønne seg å få bistand fra en norsk advokat. Dette kan eksempelvis inkludere saker som er omfattet av norske arveretts- eller familierettsregler, eiendomstvister på norsk jord, sosial- og trygderett, kontraktsrett underlagt norsk lov, m.m.

På slike saker har Canariavisen opprettet et samarbeid med Advokatguiden.no. Advokatguiden.no har oversikt over nærmere 10.000 norske advokater, advokatfullmektiger og rettshjelpere. På nettstedet kan du sortere og filtrere søkeresultatet for blant annet juridisk fagområde, geografisk virkeområde, språk, pris og mer.

Du kan også lese anmeldelser fra tidligere klienter, slik at du er helt sikker på å finne den beste advokatguiden for din sak. Du kan også be om uforpliktende tilbud på advokattjenester, fra opptil 3 advokater, helt gratis.

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i dette partnerinnlegget er produsert av Omega Media AS. Redaksjonen i Canariavisen har ikke hatt noen rolle i produksjonen av dette annonsørinnholdet. 

AnnonseAnnonse

Andre nyheter:

Her sitter de fire voldtektsmistenkte

Her sitter de fire voldtektsmistenkte

I går ble de fire mistenkte i en gruppevoldtektsak varetektsfengslet uten mulighet for kausjon. De fire er alle migranter som oppholdt seg ulovlig på Kanariøyene. Offeret er ifølge La Provincia en 36 år gammel islandsk kvinne, men Canarias 7 hevder kvinnen er irsk....

Migrant funnet død – obduksjonen fant ingen tegn til vold

Migrant funnet død – obduksjonen fant ingen tegn til vold

Obduksjonen av den 19 år gamle migranten som ble funnet død på gata i Las Palmas viser ingen tegn til vold, men dødsårsaken er foreløpig ikke avklart. Kilder ved rettsmedisinsk institutt har forklart til nyhetsbyrået Efe at de venter på resultater fra toksikologiske...

Nok en helg med regn på Kanariøyene

Nok en helg med regn på Kanariøyene

Denne helgen får Kanariøyene nok en runde med regn, ikke ulikt forrige helg. I nord blir det stort sett overskyet med regnbyger i perioder, spesielt på ettermiddagen. På fredag kan det også komme regnbyger sør på Tenerife. På Lanzarote og Fuerteventura blir det...

41 migranter ankom Gran Canaria i dag

41 migranter ankom Gran Canaria i dag

Redningstjenesten assisterte torsdag morgen en båt med 41 migranter fra Nord-Afrika ombord utenfor Gran Canaria. Ombord i båten skal det også ha vært åtte mindreårige, melder nødsentralen. Dette er den første migrantbåten som ankommer Gran Canaria på 21 dager, etter...

Savnet 13-åring funnet i god behold

Savnet 13-åring funnet i god behold

Organisasjonen Giors, som bidrar i søk etter savnede personer, sendte i går ut etterlysning etter at en 13 år gammel jente forsvant 27. februar i La Isleta nord på Gran Canaria. Jenta er nå funnet i god behold.