Siste

Angry Birds aktivitetspark på Gran Canaria


Har du lyst på flere timer med moro, god mat og spenning? Angry Birds aktivitetspark i Puerto Rico på Gran Canaria, tilbyr nemlig akkurat dette.

Med sin 5000 kvadratmeter store park, er den designet for å bli brukt av både store og små. Parken egner seg best for barna, og kommer garantert til å gi de ferieminner for livet.

Her finner du blant annet en såkalt 10D kinosal, og inngangen dit koster bare 2 euro (i tillegg til inngangsprisen for selve parken).

Angry Birds er perfekt når ungene har fått nok av sand, strand, basseng og spillehaller. I Angry Birds-parken finner du blant annet:

 • Sklier
 • Softball
 • Tråbiler
 • Zip-liner
 • Klatrevegg
 • 10D kino
 • Hoppetårn
 • Trampoliner
 • Interaktiv fotballvegg
 • Golfbane i miniatyr
 • Plaskesone
 • Laserskyting og mye mer

Adresse og kontaktinfo:

Avenida la Cornisa, 235130 MogánTelefon: + 34 928 15 39 76Nettside: activityparkcanarias.com

Åpningstider

Parken er åpent mandager, torsdag, fredag, lørdag og søndag fra 10 - 18.

10D kinoen er åpen fra 13:15 - 15:00 og 15:15 - 17:00. Da vises det filmer og dette er en opplevelse du virkelig bør få med deg når du besøker Angry Birds. Det er også en fin mulighet til å få en pause fra den sterke sola. Billetter hit kjøpes i resepsjonen.

Fra 12. - 30. september er parken stengt for vedlikehold i 2022.

DYREHAGE PÅ GRAN CANARIA: Palmitos Park

Litt om parken

Parken er inndelt inn i 3 deler, basert på hvilken type sko man trenger å ha på seg for de ulike aktivitetene. Det er total 10 aktiviteter som behøver bare sokker, 10 aktiviteter hvor man trenger sko og de resterende 10 trenger man ikke sko.

Parken har til og med åpnet sin egen butikk, hvor du kan skaffe deg Angry Birds-artikler slik som t-skjorter, gensere, leketøy og masse annet spennende.

Angry Birds-parken har vannspredere rundt omkring, der ungene kan kjøle seg ned. Det er også godt med skyggeområder inne i parken, når man trenger en pause fra sola. Mange av aktivitetene foregår likevel under den stekende kanariske sola, så vær obs på dette. Midt på dagen kan du bli brent på under et kvarter hvis du ikke beskytter huden med solkrem og dekkende klær eller skygge.

Mat

Parken tilbyr mat mot betaling i snackbaren. Der finner man gode internasjonale retter som holder energinivået på topp. Maten er relativt rimelig priset, sammenlignet med andre parker.

Angry Birds-parken tilbyr også et Angry Birds-meal, som består av en større rett, slik som pølse, fiskepinner, toast, kjøttboller eller chicken nuggets, sammen med litt tilbehør slik som pommes eller grønnsaker og en drikke! Merk av snack-baren stenger en time før resten av parken.

Det er ikke lov å ta med medbrakt mat inn i parken.

KJØPESENTER OG HANDLEGATER PÅ GRAN CANARIA: Shopping på Gran Canaria

Hvem passer parken for?

Parken passer for absolutt alle, og alle er velkomne til å delta på aktiviteter i parken. Ulike aktiviteter har aldersgrense. Parken egner seg best for barnefamilier, og er du voksen uten barn i følge vil du trolig få lite ut av parken.

Prising

På lik linje med mattilbudet, så er prisnivået i parken relativt rimelig. Barn under 2 år kommer inn gratis. Barn mellom 3 og 4 må betale €8. Barn mellom 5 og 13 må betale €16. Voksne over 14 år betaler €12 og pensjonister over 65 år må betale €8.

Dersom du er bosatt på Kanariøyene gjelder egne priser.

Parken tilbyr også årskort for de som ønsker å besøke parken ofte, f.eks. hvis du bor på øya i vinterhalvåret eller som fast bosatt.

Ønsker du litt luksus, så har Angry Birds-parken også sitt eget VIP-område for €100, som har 16 plasser og utsikt over parken. Med litt kjøligere temperatur så tilbyr VIP-området det lille ekstra på varme dager, men vi mener dette er i overkant dyrt for et område med noen plaststoler og lite annet å by på.

angry birds aktivitetspark gran canaria
100 euro for dette er i overkant, mener vi. Foto: Angry Birds Activity Park

Events

Ønsker du å arrangere et større event for unger tilbyr Angry Birds aktivitetspark på Gran Canaria dette også. For eksempel kan du arrangere tidenes kuleste bursdag for 10 - 20 barn i parken.

Parken tar også imot elever på skoletur og egne sommerleirturer.

For arrangementer anbefaler vi at du bestiller god tid i forveien, så ikke drømmen om en Angry Birds-bursdag går i vasken fordi parken er fullbooket.

Dette bør du ha med deg

Barna bør ha på seg komfortable klær som gir stor bevegelsesfrihet. At barna er i aktivitet ligger i navnet på parken. Sokker, sko og flip-flops bør være med i sekken, slik at barna kan delta på alle aktivitetene, uavhengig av hvilket fottøy som kreves.

Fordi parken har flere soner med vannspredere og plaskemuligheter, bør ungene ha med badetøy. Ikke glem håndkle.

angry birds aktivitetspark i puerto rico. Klatretårn.
Klatretårn med utfordringer for både store og små barn. Foto: Angry Birds Activity Park

Solkrem med faktor 50 er et must når man skal tilbringe dagen ute i den kanariske sola. Husk at lys hud brennes raskere, spesielt hos barn som har mer sensitiv hud.

På det verste kan UV-strålingen på Kanariøyene tilsvare et solarium – og da blir både barn og voksne solbrent på rundt 10 - 15 minutter uten skikkelig solkrem. Det kan også være lurt å unngå parken midt på dagen, når sola er på sitt sterkeste.

angry birds-parken på Gran Canaria
Husk badetøy hvis ungene skal kjøle seg ned i vannområdene. Foto: Angry Birds Activity Park

Oppbevaringsmuligheter

Angry Birds har gode oppbevaringsmuligheter for sekker og bagger inne på området.

Tid i parken

Angry Birds-parken er ikke en stor fornøyelsespark. Det meste som kan gjøres er unnagjort på 1 - 4 timer. Vi anbefaler at man setter av minst et par timer i parken, hvis man vil få med seg alt. Er det mange unger i parken kan ventetiden være litt lengre for å slippe til på de mest populære attraksjonene.

AKVARIUM PÅ GRAN CANARIA: Poema del Mar

Beliggenhet

Angry Birds-parken finner du like ved bussholdeplassen i Puerto Rico, noen få minutters gange fra Puerto Rico Shopping Center. Like utenfor parken er det også en park med trær, benker, isbar, minigolf og en McDonalds-restaurant et par minutter unna.

Parken ligger også kort vei fra stranda i Puerto Rico, og det tar ca. 10 minutter å gå hit fra parken. Etter en lang dag i parken kan det være deilig med et avkjølende bad hvis ungene (og de voksne) fortsatt har energi igjen før middag.

Valuta for pengene

Ettersom Angry Birds-parken er relativt billig, både med tanke på inngang, aktiviteter og mat, gir den veldig god valuta for pengene. Takket være sentral beliggenhet midt i Puerto Rico, er det også kort reisevei om du bor eller ferierer i Mogán kommune.