Annonsere på Canariavisen

Canariavisen.no er Kanariøyenes ledende nettavisen for nordmenn. Med over 60.000 unike lesere og over 500.000 sidevisninger i uken når vi ut til et bredt og kjøpesterkt publikum. Vi er fremdeles i sterk vekst, og produserer nyheter, reportasjer og forbrukerstoff for norske lesere på Kanariøyene.

I tillegg når vi ut til over 30.000 personer gjennom video i sosiale medier hver måned.

Utover de daglige nyhetene produserer vi også dyptgående og viktig journalistikk om en rekke temaer som er av spesiell interesse for nordmenn på Kanariøyene. Våre norske journalister jobber tett på lokalsamfunnet, og er ofte først ute med siste nytt.

Canariavisen drifter også Canariavisen Bolig, som er en rubrikkside der alle kan legge ut boliger for salg og utleie, helt gratis. Denne tjenesten er foreløpig i en testfase, men vil lanseres for alle når den er klar.

Vi kan tilby en rekke spennende reklameformater på både PC, nettbrett, og mobil, slik at din annonse oppnår best mulig konvertering, uansett hvilket format du velger.

Topboard, desktop/mobil


Dette formatet gir deg den beste synligheten på vår nettavis, og vises helt i toppen av alle sider og artikler, både på desktop og mobil. Dette formatet gir deg flest visninger på våre nettsider.

Dimensjoner, desktop: 980×300 px
Dimensjoner, mobil: 580×400 px
Maks filstørrelse: 100 kb
Formater: gif, jpg, HTML5, PNG, script

Partnerstory


En parterstory gir deg en helt unik mulighet til å fremme ditt produkt eller tjeneste på en måte som samtidig er interessant for leseren. Du unngår «reklame-effekten» ved å benytte artikkelformatet fremfor et bannerformat. En partnerstory er tydelig merket som dette, og ser annerledes et enn vanlige nyhetsartikler. 

Netboard, desktop/mobil

Dette formatet gir deg meget høy synlighet i alle saker som publiseres på Canariavisen.no, og vises enten i toppen, midten, eller i bunnen av saken, avhengig av din annonseavtale med oss. Dette er formatet som gir flest klikk på våre nettsider.

Dimensjoner: 580×400 px
Maks filstørrelse: 100 kb
Formater: gif, jpg, HTML5, PNG, script