Annonsering på Canariavisen.no

Canariavisen.no er en norskspråklig nettavis for nordmenn på Kanariøyene. Vi er i sterk vekst, og produserer nyheter og aktuelt stoff for vår målgruppe daglig, 7 dager i uken.

Hver uke produserer Canariavisen en nyhetsgjennomgang for uken som har vært i videoformat, og denne blir sett av rundt 10.000 personer hver uke i sosiale medier og på vår nettside.

Våre saker blir skrevet av norske journalister som jobber i lokalsamfunnet, og som befinner seg tett på sakene når de skjer.

I tillegg til selve avisen har vi også lansert Canariavisen Bolig, der alle kan legge ut boliger for salg og utleie, helt gratis.

Målgruppe

Vi har et godt mangfold av besøkende på våre tjenester. Våre lesere består av 70% kvinner, og 30% menn.

72% av disse er i aldersgruppen 54 – 65+, et segment som har høy tilstedeværelse på Kanariøyene, og god kjøpekraft.

Enheter

Vårt mobilvennlige nettsted gjør at nettsiden er tilgjengelig og enkel i bruk – også for de som ikke har med seg en PC når de er på Kanariøyene. Resultatet av dette er at 68% av våre lesere bruker mobilen når de besøker oss.

21% benytter nettbrett, og 11% benytter desktop.

Interesser

Våre leseres interesser, oppdelt i grupper, viser at vi har en høy andel lesere som interesserer seg for nyheter, reise, bolig i utlandet, luftfart, og hjem & hage. Hele 69,96% av Canariavisen sine lesere faller inn under denne gruppen.

Ta kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker å annonsere på Canariavisen.

Annonsepriser

Ta kontakt på [email protected] for priser og mer informasjon.

(Tall og statistikk er hentet fra Google Analytics)