Annonsere på Canariavisen

Canariavisen.no er Kanariøyenes største nettavis for nordmenn, med over 60 000 unike lesere, hver uke. 

Hos oss når du ut til et kjøpesterkt publikum med interesse for Kanariøyene og Spania. 

Canariavisen ble startet i 2018, og har siden da vokst kraftig. I tillegg til å være en av de mest besøkte nettsidene for nordmenn i Spania har vi også en stor følgermasse i sosiale medier – også disse med en særskilt interesse for Kanariøyene, reiser, fritid og ferie. 

Internett har blitt den desidert viktigste kommunikasjonskanalen for de som ønsker å treffe potensielle kunder på Kanariøyene. 

Våre nettsider består av både dagsaktuelle saker fra lokalsamfunnet, med spesielt fokus på saker som opptar nordmenn. Vårt fokus på forbrukersaker innen reise gjør at vi også når ut til andre kundegrupper – gjerne like før eller under ferien deres. 

Våre lesere

Majoriteten av våre lesere kommer direkte fra sosiale medier eller søkemotorer som Google, men vi har det siste året sett en kraftig økning i direkte trafikk, som viser at folk oppsøker Canariavisen.no daglig, for å holde seg oppdatert på det som rører seg på Kanariøyene. 

Målgruppen vår omfatter i all hovedsak folk med interesse for Kanariøyene, Spania, reise og luftfart, hus og hjem, lokale aktiviteter, nyheter og bolig. 

32% er menn og 68% er kvinner.

Av disse er rundt 44% i aldersgruppen 55 – 64 år, 33% er 65+, mens 23% er 18 – 54 år. 

Hele 70% av leserne velger mobilen når de skal lese Canariavisen.no. Vi har et stort fokus på hastighet og brukervennlighet på mobil. 

Formater

Vi tilbyr en rekke formater.

Et populært og stadig voksende format er innholdsmarkedsføring, der du får publisere ditt artikkelinnhold med linker og informasjon på våre flater. 

Utover dette tilbyr vi også vanlig bannerannonsering. 

Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud. 

Sentralbord, Spania

+34 828 81 10 35

Sentralbord, Norge

+47 800 25 257

SMS/Whatsapp/Telegram

+ 34 681 669 353

Facebook

@Canariavisen

Twitter

@Canariavisen

Add New Playlist