Ansiktsløft for flere gater i Mogán

Select Page

Ansiktsløft for flere gater i Mogán

Utbedrer fortau, fotgjengerfelt og veibanen flere steder i Playa de Mogán denne uken.

Ordføreren og kommunerepresentanter besøker gater som har fått ny asfalt. Foto: Mogán kommune

Av Leo Lunde
Publisert 14. april 2021 kl. 06:10

Av Leo Lunde
Publisert 14. april 2021 kl. 06:10

Mogán kommune jobber for tiden med å legge ny asfalt flere steder i Playa de Mogán. Prosjektet har et budsjett på 164 916 euro.

Arbeidet med å legge ny asfalt begynte forrige torsdag, og veiarbeidere jobber gjennom natten for å unngå at veiene sperres på dagtid.

Ifølge rådmann for offentlige prosjekter Ernesto Hernández har Calle La Puntilla og Paseo de Los Pescadores allerede fått ny asfalt, mens det denne uken skal jobbes i Avenida Las Artes, Calle La Mina og La Noria.

I områdene er det mange boliger, feriehus, strandpromenade og busstasjon.

Bedre tilpasset rullestolbrukere

I tillegg til ny asfalt skal også fotgjengerfelt- og overganger få en overhaling for å tilpasse disse bedre til rullestolbrukere.

Ordfører Onalia Bueno påpeker at dette arbeidet allerede er ferdig i Antoñito El Molinero i El Cercado-nabolaget. Også i Juan Rodríguez Navarro og María Dolores Navarro Ramírez skal dette være i boks.

Prosjektet har blitt subsidiert med 44% av departementet for offentlige prosjekter, transport og infrastruktur i øyrådet på Gran Canaria. Mogán kommune finansierer selv de gjenværende 56%.

– Vi har løst de største manglene i kommunens veibaner men vi vet at det er flere ting som må gjøres. Vi skal utføre disse prosjektene etterhvert som vi får nødvendige midler, forklarer Hernández.

De siste månedene har kommunen også jobbet på veiene flere steder i Arguineguín og i Puerto Rico.

Annonse

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!

 

Annonse