Annonse

Apollo med direkterute fra Molde til Gran Canaria

Skal fly til feriefavoritten fra 9. oktober.

Foto: Pixabay

Av Leo Lunde
Publisert 26. april 2021 kl. 11:05

Av Leo Lunde
Publisert 26. april 2021 kl. 11:05

Turoperatøren Apollo skal fly fra Molde Lufthavn Årø til Gran Canaria fra 9. oktober. Nordmennenes favorittdestinasjon står på rutekartet helt frem til 9. april 2022.

Dermed blir reiseveien til Gran Canaria kortere for moldensere som savner sol og varme.

– Distriktene betyr mye for oss i Apollo, og dette er noe vi har jobbet for å få til lenge. Nå gleder vi oss ekstra til å komme oss opp i lufta igjen og få reiseglade nordmenn ut i den store verden, sier Apollo-sjef Erik Haug.

Apollo satser på ukentlige avganger fra Molde til Las Palmas i den kommende vintersesongen.

– Gran Canaria er en øy som dekker ethvert behov uansett hva preferansene skulle være, med et behagelig klima året rundt. Derfor ønsket vi å få til en såpass lang sesong, for det åpner muligheten for ekstra mange å få opplevd den mangfoldige øya, sier Haug.

Gleder seg

Flyplassjefen på Årø gleder seg til Apollo starter opp ruta.

– Dette er gode nyheter! Det vil bli godt mottatt i hele Romsdal for det er tradisjonelt ikke kun moldensere som har reist til Las Palmas fra Årø, de kommer i tillegg både fra sør og nord i fylket. Og det å få Årø inn igjen på kartet for flyging til og fra utland er gledelig. Dette ser vi frem til, sier Svanhild Bergem.

For de som ikke er særlig interessert i ferdigpakket ferie er det gode nyheter at man også kan bestille kun fly med Apollo.

Som andre turoperatører følger også Apollo UDs reiseråd. Dermed er det ikke sikkert at ruta blir operativ som planlagt, og dette avhenger av hvordan smittesituasjonen og tiltakene utvikler seg fremover.

Charter er lurest

– I usikre tider trekkes vi mot trygge alternativer, og når det gjelder reiser er det ingen tvil om at pakkereisearrangører er det beste alternativet. Vi følger alltid UDs reiseråd, og skulle Spania fortsatt være rødt ved avreisedato innstiller vi automatisk våre flyvninger og kunden får pengene tilbake innen 7 dager. I tillegg har Apollo dessuten utvidet vilkårene for sine kunder, slik at det er både trygt og enkelt å bestille og endre reisen, om man vil, sier Haug.

Skal du først bestille ferietur til Gran Canaria i disse tider er det ingen dum idé å bestille charter, ifølge kommunikasjonsdirektør Terje Berge i Finn Reise.

– Det beste rådet hvis man skal bestille en reise til Spania nå er å bestille en charterreise ettersom avbestillingsreglene er meget fleksible. Bestiller man til et rødt land som Spania og det fremdeles er rødt når man skal reise går ikke flyet og da får du pengene tilbake, er det grønt får du en fin ferie i Spania, sier han til Canariavisen.

 

Annonse

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!

 

Annonse