Her planlegges den nye vannparken, som skal bli Europas største når den står ferdig, i utkanten av Playa del Inglés.

Avtale på plass: skal bygge verdens største badeland på Gran Canaria

1 min


Annonse

Etter flere år med byråkratiske problemer ser det nå ut til at Siam Park på Gran Canaria skal bli til virkelighet. Det er med en dose skepsis, en bøtte salt, og fingrene krysset at mediene nå kan melde at Siam Park The Water Kingdom snart kan påbegynnes.

Etter et møte som ble avholdt i forrige uke der Kanariøyenes president, Ángel Víctor Torres, presidenten for øyrådet på Gran Canaria, Antonia Morales, og ordføreren i San Bartolomé de Tirajana, Concepción Narváez, deltok, har det blitt bekreftet fra Kiessling-familien sitt hold at de har kommet frem til en avtale for å løse vanskelighetene rundt konstruksjonen av parken.

Håpet er at konstruksjonen kan begynne allerede i 2020.

Presidenten i selskapet Loro Parque, som eier Siam Park på Tenerife, sier de alltid har fulgt alle krav fra det offentlige, og at de fortsetter å jobbe for å komme ut av den vanskelige situasjonen som kommunen har satt de i.

Prosjektet er forventet å koste 120 millioner euro og skape 600 nye arbeidsplasser i kommunen. Parken skal ligge i El Veril-ravinen i Playa del Inglés.

Annonse:


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *