Siste
Foto: goodluz/Shutterstock

Beste familieaktiviteter på Kanariøyene

Kanariøyene er et paradis for familier som vil ha en variert og morsom ferie i solen. Her kan du finne alt fra barnevennlige hoteller, spennende naturattraksjoner, fantastiske strender og morsomme vannparker. Her er noen tips til hva du og barna kan gjøre på Kanariøyene.


 

  Inneholder annonsørlenker

Denne saken inneholder lenker som kan gi Canariavisen provisjon hvis du bestiller via dem. Vi prioriterer alltid uavhengig av dette og ingen får kjøpe seg plass i våre redaksjonelle saker. Annonselenker er alltid tydelig merket. 

 

Bo på barnevennlige hoteller

Kanariøyene har mange hoteller som er spesielt tilpasset familier med barn. Her kan du finne leiligheter med plass til flere, bassenger med vannsklier, barneklubber med aktiviteter, underholdning og maskotter. Noen av de mest populære hotellene er Sunwing Arguineguín på Gran Canaria, Sunwing Fañabé Beach på Tenerife, TUI Family Life Flamingo Beach Resort på Lanzarote og Family Life Tres Vidas på Gran Canaria.

 

Oppdag natur og kultur

Kanariøyene har en rik og variert natur som byr på mange muligheter for å lære og utforske. Du kan for eksempel besøke nasjonalparken Teide på Tenerife (annonse), som har verdens tredje største vulkan og et spektakulært landskap. Her kan du ta en taubane opp til toppen, gå på turstier eller besøke et observatorium.

På Gran Canaria kan du oppleve den grønne og frodige dalen Barranco de Guayadeque (annonse), som har hulehus, kirker og museer.

På Lanzarote kan du se de imponerende lavafeltene (annonse) i Timanfaya nasjonalpark, som har over 100 vulkaner. Her kan du ta en kameltur, se geysirer eller spise mat som er tilberedt av vulkansk varme.

 

Nyt sol og strand

Kanariøyene har noen av de beste strendene i Europa, med krystallklart vann, hvit eller svart sand og perfekte forhold for bading, surfing, snorkling eller dykking.

Du kan velge mellom rolige og familievennlige strender som Playa del Inglés på Gran Canaria, Playa de las Teresitas på Tenerife eller Playa Blanca på Lanzarote, eller mer livlige og trendy strender som Playa de las Canteras på Gran Canaria, Playa de las Américas på Tenerife eller Playa de Famara på Lanzarote.

Vi har selvfølgelig en egen guide til Kanariøyenes beste strender

 

Ha det gøy i vannparker

Kanariøyene har flere vannparker som garanterer moro og spenning for store og små. Du kan for eksempel besøke Siam Park på Tenerife (annonse), som er Europas største vannpark med tematiske attraksjoner inspirert av Thailand. Her kan du prøve verdens høyeste vannsklie, surfe på kunstige bølger eller slappe av i en tropisk oase.

På Gran Canaria kan du besøke Aqualand (annonse), som har et stort utvalg av vannsklier, bølgebasseng, elver og lekeområder.

Velger du Gran Canaria bør du  også sjekke ut denne guiden, så får du og hele familien garantert ingen kjedelige dager i ferien: