Beste restauranter på Gran Canaria

Gran Canaria er kjent for sine mange og gode restauranter. Her finner du noe for enhver smak, men for å gjøre valget litt enklere for deg har vi her samlet de 10 beste restaurantene på Gran Canaria. I tillegg har vi samlet et lite knippe favoritter som absolutt er verdt et besøk hvis du ønsker god mat på Gran Canaria.

Denne listen vil bli oppdatert med restauranter også utenfor Arguineguin.

La Aquarela – Patalavaca

Denne restauraten serverer fine-dining og matopplevelser i fantastiske omgivelser, og fikk nylig en stjerne i den prestisjetunge Michelin-guiden som eneste restaurant på Gran Canaria. En nydelig utsikt over Anfi del Mar og Arguineguin kan nytes i fransk-inspirerte omgivelser med stearinlys. Menyen består av smakfulle og elegante retter som du ikke finner mange andre steder. En omfattende vinliste har de også. Absolutt verdt et besøk, men husk at kvaliteten gjenspeiles i prisen, så ikke forvent et billig måltid.

Nettadresse: restaurantelaaquarela.com

Taste Meson – Arguineguin

En internasjonal restaurant som serverer nydelig og spennende mat i smaksporsjoner kombinert med et at øyas beste vinkjellere. Her får du prøve mange ulike og spennende retter, og kan bygge din egen smaksmeny i forskjellige porsjonstørrelser. De har også et helt utrolig utvalg av champagne og cava, og er absolutt verdt et besøk. Atmosfæren er avslappet, men maten er fine-dining. Også her ligger prisnivået høyt, så ikke forvent et billig måltid.

Nettadresse: tastemeson.com

Los Vikingos – Arguineguin

For en mer avslappet pub-stemning med dertil egnet pub-mat bør du ta turen innom Vikingos på Ancora-senteret i Arguineguin. De påstår å ha byens beste babyribs, og burgeren med hjemmelaget dressing er himmelsk sammen med en kald pils. Her er prisnivået litt mer jordnært, og stemningen er uformell og livlig. I de sene timer er det ofte levende musikk her, og partyfaktoren høy.

Nettadresse: facebook.com/losvikingoshd

Galleriet Restaurant og Cafe – Arguineguin

Enda en perle på Ancora-senteret. Her får du skandinavisk mat av høy kvalitet, og en tvers gjennom nydelig biff med ekte hjemmelaget bearnaise. De kan også friste med en deilig frokostbuffét og hyggelige omgivelser. Her er servicen alltid personlig og god, maten er smakfull, og prisene likeså. På varme dager anbefaler vi deres rekesmørbrød med håndpillede, ekte reker i skandinavisk stil.

Nettadresse: facebook.com/galleriet.gc