Siste

Britisk forretningskonge med cruiseruter til Kanariøyene


Den britiske forretningskongen Richard Branson, som står bak giganten Virgin, planlegger ruter med sitt nye cruiseskip, Valiant Lady, til Kanariøyene.

Cruiseselskapet til milliardæren tok imot skipet fra det italienske skipsverftet Fincantieri tidligere denne måneden, og har allerede begynt markedsføringen av cruiseferier.

Til våren skal skipet etter planen ha stopp i Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife, samt andre spanske og portugisiske havner.

Billettene legges ut for salg allerede neste uke, men visse reisebyråer har fått tilgang på et lite antall billetter allerede.

Skipet skal være basert i Portsmouth, sør i Storbritannia.

Derfra vil selskapet tilby blant annet en helgeutflukt til Belgia og overfart til Kanariøyene – en tur som tar elleve dager.

Den første ruta skal innom A Coruña, Funchal, Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas de Gran Canaria og Lisboa, før skipet seiler tilbake til Storbritannia.

Fra 22. mars til slutten av april planlegges det tre slike turer.

Milliardærens cruiseselskap promoterer blant annet de vakre sanddynene i Maspalomas og livlige hovedstad Las Palmas – og kaller destinasjonen, med sin nærhet til natur og storby, for trendy.

Tenerife fremheves som en øy med sjarmerende historiske bygninger, landsbyer og en ekte storby full av liv.

Til sommeren skal Valiant Lady ha base i Barcelona, og på reisen dit kommer skipet nok en gang innom Las Palmas.

På turen fra Portsmouth, som skal vare i 12 dager, seiles det også til A Coruña, Lisboa, Cádiz, Gibraltar og Malaga.

https://www.youtube.com/watch?v=ew5w57-IEkU