Foto: Canaryfly

Canaryfly setter alle fly på bakken


Flyselskapet Canaryfly har besluttet at de skal sette alle sine fly på bakken som følge av restriksjoner og nedgang i billettsalget. Det kanariske flyselskapet opererer flyvninger mellom øyene og har 7 fly i flåten sin.

– Alle våre passasjerer blir tatt vare på. Vi tilbyr de enten alternative flyvninger eller maksimal fleksibilitet for å booke om deres billetter. Ingen av våre passasjerer skal miste pengene sine, sier selskapets direktør, Régulo Andrade.

I en pressemelding varsler selskapet at alle flyvninger fra 11. januar til 21. mars kanselleres, og at selskapet håper de kan gjenoppta driften til påske.

Selskapet har fortsatt billetter tilgjengelig på sine nettsider fra 22. mars.

– Betydelig nedgang

– Det er mange faste passasjerer som har sluttet å fly på grunn av pandemien. Kanariere har sluttet med fritidsreiser, og reiser bare mellom øyene når det er strengt nødvendig. Dette har ført til en betydelig nedgang i belegget ombord de siste månedene, på praktisk talt alle våre flyvninger, forklarer Andrade.

Håpet er at driften til våren kan bli tilnærmet lik normalnivået.

– Vi må stoppe nå, slik at vi kan returnere til 100% drift fra 22. mars, slik våre passasjerer fortjener og forventer fra oss, avslutter Andrade.