Siste
Foto: Canariavisen

Charterkrøll nærmer seg slutten for Ving

Snart slipper passasjerene de innleide flyene, når Sunclass sin egen maskin snart er tilbake etter en lang overhaling.


Etter flere måneder med krøll for charterpassasjerene til Ving, er det endelig lys i tunnelen: nå kommer snart Airbus A-330-300-flyet som har vært på vedlikeholdstur i ti måneder tilbake. 

Det betyr at passasjeren ikke lenger må belage seg på trange, innleide fly, skriver Flysmart24. 

– Det er ennå ikke på plass, men om bare noen dager er dette flyet i rute igjen. Det gleder vi oss til, sier Ving-sjef i Norge, Marie-Anne Zachrisson, til Flysmart24

Var på overhaling

Airbus-flyet er 23 år gammelt, og var derfor på en total overhaling i Abu Dhabi. Men det som skulle ta et par måneder, tok til slutt ti måneder på grunn av uventede reparasjoner som måtte utføres. 

Det var det danske bransjenettstedet Check-in.dk som først omtalte saken. 

Fått kritikk

Flyet ble brukt på ruter til Gran Canaria, Mallorca, Rhodos og Larnaca, men det ble også satt inn på ruter til Thailand. De trange flyene som ble innleid for å ta folk på sistnevnte rute, har fått flere til å reagere. Reisen tar rundt 11 timer. 

Det har gjestene latt selskapet få høre på Facebook. 

– Det var en A330 som var til normal sjekk, og så var det noen uventede reparasjoner som måtte gjøres. Det tok hele vinteren og vi måtte leie andre fly. Vi har vært ekstra uheldige, sier administrerende direktør i Sunclass Airlines, Valdemar Warburg, til Check-in.dk.

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.