Den Kanariske taxinæringen møtes på Gran Canaria for å diskutere modernisering og fremtidsutsikter


Den Kanariske taxinæringen møtes på fredag og lørdag, 6 og 7 juli, for å diskutere modernisering og fremtidsutsiktene for bransjen. Dette er det første regionale stormøtet som er organisert på Kanariøyene for taxinæringen.

Møtet er organisert av myndighetene på Gran Canaria, og finner sted i Las Palmas. Møtet blir innviet av visepresident og minister for offentlig arbeid og transport, Pablo Rodríquez.

- Vårt klare mål er mer bevegelsesfrihet og en digitalisering av sektoren, forbedringer i forskriften, og å sørge for at taxinæringen på Kanariøyene er i forkant, sier Pablo Rodríguez. 

Under messen vil det bli en utstilling av nye og miljøvennlige hybridbiler, informasjon knyttet til taxisektoren, og egne områder for foretningsforhandlinger. Det vil også bli tilbudt et omfattende presentasjonsprogram der dagens temaer og situasjoner vil bli diskutert.

De to dagene vil også gå til fritids- og underholdningsarrangementer, en utstilling av taximetere, og en utstilling av den eneste el-bilen brukt som taxi på Gran Canaria, fra Arucas kommune.