Foto: Prize Villas

Denne villaen kan bli din for litt over to euro


Litt over to euro. Det er prisen et engelsk par har satt på loddene du kan kjøpe for å vinne denne boligen på Tenerife. Huset i Fañabé er verdsatt til 423 000 euro, og har vært hjemmet til familien Gina og Wayne Ironside og deres to barn de siste syv årene.

Canariavisen omtalte huslotteriet i november 2020.

Muligheten til å kjøpe lodd gjelder ut april, så du må være raskt hvis du ønsker en sjanse til å stikke av med huset.

Det var Chronicle Live som først omtalte saken i et intervju med Gina Ironside, hvor hun forklarer at de først flyttet til Tenerife på grunn av været. Nå som barna har vokst opp ønsker de å studere i England, og foreldrene vil også gjerne flytte.

Huset, som har en stor hage, boblebad og store uteområder kan nå altså bli ditt for rett over 2 euro.

– Jeg hadde hørt om folk som loddet ut huset sitt og vi likte idéen om at vi får solgt og at noen kan vinne det vakret huset våres, forteller Gina i intervjuet.

230 000 lodd er lagt ut for salg. Hvis alle loddene blir solgt vil dette gi familien 440 000 euro.

Møblert og klart til innflytting

– Vi tror huset er verdt 430 000 euro, men vi forlater det ferdig møblert og klart til innflytting, forklarer paret.

Huset består av 467,48 kvadratmeter bebygd område, hvorav 191,60 kvadratmeter er terrasse og hageområder. Inne er det en stor stue, et moderne og godt utstyrt kjøkken, innebygd kjøleskap, oppvaskmaskin og frokostbar.

Det er tre doble soverom i første etasje, og to av disse har egne bad og balkong. Møblene har ifølge lotteriet høy standard. Nede finner man et dobbelt soverom, et stort kontor, fritidsrom og lager. Garasjen skal ha plass til flere kjøretøy.

Loddsalget foregår på denne nettsiden, hvis du føler deg heldig.