Derfor kan en treg nettside koste deg dyrt

ANNONSØRINNHOLD

De første sekundene av en brukers tid på din nettside er avgjørende for deres opplevelse. Derfor er det helt kritisk at nettsiden lastes så raskt som mulig. Er nettsiden til ditt firma treg risikerer du tapt omsetning og engasjement, som igjen kan koste bedriften din dyrt.

Når det kommer til hastighet på nettsider teller hvert millisekund. Mange tror  at designet og brukervennligheten er den første og største påvirkningen, men hvis du tenker over det spiller begge deler liten rolle hvis brukeren mister tålmodigheten før de har lastet inn nettsiden.

Tall fra Google viser for eksempel at 53% av brukere forlater nettsiden hvis det tar over tre sekunder å laste den. Bare der risikerer du å tape 50% av den potensielle kundetrafikken. Som verdens største søkemotor innførte Google nettopp nettsidens hastighet som en viktig faktor når de skal rangere sider allerede i 2010.

Ifølge Kissmetrics sier hele 79% av forbrukere at de ikke kommer tilbake til nettbutikker hvis nettsidene deres laster tregt.

Her er noen andre harde fakta om hvor stor påvirkning trege nettsider har: 

  • 47% av de besøkende forventer at nettsiden din laster  innen 2 sekunder.
  • 85% av besøkende fra mobil forventer like høy eller bedre hastighet på mobilen.

Dette er ikke ny kunnskap for de som lever av å levere gode brukeropplevelser. Amazon oppdaget allerede i 2006 at bare 100 millisekunders forsinkelse kunne redusere salget med 1%.

Med dette i bakhodet kan vi trygt si at hvert millisekund teller, og at trege nettsider fører til tapt omsetning og en dårlig brukeropplevelse.

Så hva kan du gjøre for å redusere tiden det tar å laste inn din nettside? Mye kan du faktisk gjøre selv – eller få din webdesigner til å fikse. Enhver webdesigner bør ha nettopp hastighet i tankene når de velger løsning for din nettside.

Dette kan du gjøre selv

Ting som å redusere størrelsen på bilder, unngå overdreven bruk av programtillegg i WordPress, holde nettsiden oppdatert, og benytte optimalisert kode, har alle påvirkning på hvor raskt din nettside laster.

Men den kanskje største faktoren som avgjør om din side laster tregt eller raskt ligger hos ditt webhotell. Lyst til å lære mer om verdens raskeste webhotell for WordPress? 

Mange bedrifter velger ofte en billig og velkjent løsning – slik som Godaddy eller One.com – når de skal opprette en nettside. Disse løsningene er billige – i begynnelsen. Problemet er at den lave prisen kommer med en veldig stor hake: du deler nemlig server med tusenvis av andre nettsider! I tillegg har disse leverandørene ofte dyre tilleggsløsninger som må til hvis du faktisk ønsker en rask og velfungerende side.

Pengene du sparer ved første øyekast ender altså opp med å koste deg både i kundetilfredshet og på bunnlinjen. Tallene fra Google og Kissmetrics beviser det.

Slike råbillige webhotell er billige av en grunn, og det gjenspeiles gjerne i kundestøtten. Hvis noe går galt med din side trenger du en kundestøtte som svarer raskt, og som er enkel å få tak i.

Verdens raskeste webhotell

Løsningen på disse problemene er enkel: du trenger et webhotell som er raskt, enkelt i bruk, og som har en rask og hjelpsom kundestøtte som svarer med en gang. Alt dette og mer får du hos WPX Hosting.

Nå tenker du sikkert at alle disse webhotellene hevder å tilby det samme, så la oss forklare hvorfor WPX er annerledes (og så underbygge det med uavhengige omtaler fra respekterte autoriteter på området, så klart!).

For det første er WPX det raskeste webhotellet for WordPress-sider i verden, ifølge den uavhengige og meget respekterte bloggeren Matthew Woodward. Faktisk danker WPX ut alle konkurrentene i testen på hastighet, inkludert store navn i industrien som WP Engine og Kinsta. WPX er rett og slett det raskeste webhotellet i verden for WordPress-sider.

Klar for å prøve WPX?

Hvorfor bare WordPress?

Enkelt og greit fordi det lar WPX Hosting gjøre én ting helt perfekt: sørge for at nettsiden din er lynrask og sikker. Det gjør de ved hjelp av sin spesialutviklede WPX Cloud, som sørger for lynrask levering av din nettside i hele verden, og ikke bare nært serveren.

Hver eneste løsning og all teknologien som ligger bak nettsidene er skreddersydd for å fungere perfekt med WordPress – verdens mest populære løsning for nettsider.

Men hva med kundestøtte? Hvorfor er den så bra hos WPX Hosting?

Har du noen gang letet frustrert på webhotellet sin hjemmeside for å finne frem til support? Bare for å finne ut at du må fylle inn et skjema og vente i flere timer, eller i verste fall flere dager på svar? Det vil du aldri oppleve hos WPX Hosting. Der vil du alltid finne en lett tilgjengelig chat i høyre hjørne. Det beste av alt? WPX Hosting har en svar-garanti, og vi snakker ikke timer.

Vi snakker ikke minutter heller. Vi snakker sekunder! Ja, du leste riktig. Sekunder. 30 sekunder, for å være nøyaktig. Lenger enn det vil du aldri vente på svar hos WPX. Faktisk vil du som regel få svar umiddelbart når du tar kontakt med kundestøtten.

Du blir heller ikke satt over til en mer avansert kundestøtte etter å ha kastet bort en halvtime på å forklare problemet til den første representanten du snakker med. Alle som jobber på helpdesken i WPX er spesialtrente WordPress og hosting-eksperter. Det betyr at du kan få hjelp til det meste som har med din nettside å gjøre, døgnet rundt, 365 dager i året.

Skulle nettsiden din bli infisert av skadevare kan du også følge deg trygg på at WPX ordner problemet for deg, helt gratis, hver gang.

Kundenes tilbakemeldinger

Du trenger ikke å ta alt vi sier for god fisk. WPX Hosting har nemlig over 800 fornøyde kunder som har lagt igjen tilbakemelding på Trustpilot. Faktisk er WPX blant topp tre webhotell på verdensbasis, ifølge rangeringene til Trustpilot (som er basert på ekte tilbakemeldinger fra kunder). Les de selv, på Trustpilot.

Men.. Er det ikke vanskelig å flytte siden min til et annet webhotell?

Ikke med WPX. Når du har satt opp din konto fyller du ganske inn et enkelt skjema, så tar en av WPX sine eksperter seg av hele overføringen innen 24 timer. Også dette er gratis, såklart, og du kan flytte så mange sider du vil (kun begrenset av hvilken plan du velger). Det er heller ingen nedetid å snakke om når du flytter din side til WPX.

Prøv verdens raskeste webhotell, du også. 

Innholdet i dette partnerinnlegget er produsert for WPX Hosting. Redaksjonen i Canariavisen har ikke hatt noen rolle i produksjonen av dette annonsørinnholdet.