Disney skal gjøre om Teide til en forhistorisk landsby i ny Marvel-film

1 min


Representater for Disney har onsdag hatt et møte med medlemmer fra øyregjeringen på Tenerife og Teide nasjonalpark, for å evaluere detaljene rundt innspillingen av den neste Marvel-filmen, som skal finne sted på Kanariøyene.

På møtet var rådgivere for Turisme, miljø, og sikkerhet, Gregoria Martín og Isabel García, sammen med representanter for produsent Kevin de la Noy og Karl McMilan.

Møtet handlet hovedsaklig om de tekniske aspektene for innspillingen av storfilmen, og spesifikt bruken av Teide nasjonalpark – som skal bli en forhistorisk landsby i filmen.

Superstjerner

En rekke superstjerner kommer til Tenerife for å spille inn filmen, med kjente navn som Angelina Jolie, Salma Hayek, og Richard Madden på plakaten.

Kulturviseministeren for Kanariøyene, Juan Márquez, direktøren for Tenerife sin filmkommisjon, Ricardo Martínez, og direktøren for Teide nasjonalpark, Manuel Durbán deltok også på møtet.

Produsentene av filmen er enig i at det er viktig å bevare miljøet i nasjonalparken under innspillingen.

Største innspilling i Europa

I de kommende månedene skal den anerkjente produsenten Kevin de la Noy (Dark KnightMission Impossible), spille inn Marvel-filmen The Eternals på Kanariøyene. Innspillingen har allerede startet i London.

Les også: Se traileren for den nye Netflix-serien «The Witcher» – filmet på Kanariøyene

Planlagt innspilling skal foregå fra oktober på Fuerteventura, Lanzarote, og Tenerife.


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *