Disse festivalene og konsertene bør du få med deg i sommer

5 min


Annonse

Det er sommer, det er sol. Vel, det er nesten alltid sol her på øyene, men sommeren er tiden for musikk og film-festivaler for enhver smak på Kanariøyene. Denne sommeren er intet unntak, så vi har samlet noen av festivalene og konsertene du bør få med deg hvis du er på Kanariøyene i sommer.

Jameos musikkfestival

27. juli – 21. september, Lanzarote

En rekke store artister skal opptre på Kanariøyene i sommer. Verdt å merke seg er festivalen Jameos der du får servert soul, house, og disco-musikk fra en rekke internasjonale og lokale artister.

Her kommer artister som Joey Nego, Nickodemus, og Hugo Ciprés, og 10. august blir det show med DJ Spinna, Red Greg, Hector Mingues, og Atlantik Sounds.

24. august åpner Anané Vega showet, etterfulgt av Paris Cesvette, Natasha Watts, Jaun Fierro og Mr. Chinaski. Festivalen avsluttes i høst med John Morales, Karizma, Davida Fiorese og Manolo Besteiro 21. september.

Maspalomas Costa Canaria Soul Festival

27. – 29. juli, Gran Canaria

Soulfestivalen Maspalomas Costa Canaria Sour Festival kommer til San Agustin for fjerde år på rad.

Med gratis inngang og en rekke kjente soul-artister på plakaten blir det garantert liv og røre i Maspalomas når festivalen går av stabelen.

Spencer Wiggins, Percy Wiggins, Ernie Johnson, Missy Andersen og Rick Hutton er blant artistene som opptrer.

Isla Bonita Love Festival

28. juli, La Palma

Mer enn tusen billetter har blitt solgt via nettet allerede for makrokonserten Isla Bonita Love Festival som går  av stabelen 28. juli på La Palma. Her kommer over 15.000 mennesker til festivalen for multikultur, inkludering, og kjærlighet. Det blir musikalske arrangementer, utstillinger fra kjente internasjonale kunstnere og artister som Sebastián Yatra, Juicy M, Soraya, Inna og Sidecars.

Arona sommerfestival

28. juli, Tenerife

For åttende året på rad er Tenerife vert for en av de viktigeste begivenhetene innen EDM-musikk (elektronisk dansemusikk) i Europa. Til Amarilla Golf i San Miguel de Abona kommer Arona sommerfestival med kjente artister som DUBVVS, Galantis, Nicky Romero, Sigma og Tchami.

Det vil bli satt opp den største scenen i festivalens historie i år, og det blir stort fokus på musikk, dans og teknikk i showet. Det blir 100% åpen bar på hele arenaen, og nytt i år er også et stort matområde med et bredt utvalg av produkter for enhver smak.

Minimal summer 2018

4. august, Tenerife

Den populære festivalen organisert av Musi.com kjører et non-stop 13 timers show med musikk, dans og aktiviteter. I denne utgaven av den veletablerte festivalen på Tenerife blir det 22.000 kvadratmeter med område, og det blir en blanding mellom dans og god musikk.

Mer enn tjue artister fra hele verden opptrer, og det er hyret inn mer enn 30 håndverkere for å gi farge og harmoni til festivalen.

Sommeren blir ikke det samme uten et oppfriskende bad, så her blir et dusin svømmebassenger satt opp.

Sunblast 2018

11. august, Tenerife

Sunblast Festival har blitt den viktigeste elektroniske musikkfestivalen på Kanariøyene, og det er ikke uten grunn. Costa de Adeje på Tenerife blir utendørsscenen for den femte utgaven av festivalen, og flere av verdens største DJs kommer til å opptre, blant annet Kase O, Friction, og Panorama.

Cotillo Live Music

17. august, Fuerteventura

Kvelden begynner med den lokale gruppa K-Narias, før danserytmene fra venezuelanske Carlos Baute, og når midnatt kommer fortsetter den musikalske kvelden med den annerkjente Juan Magán fra Den Dominikanske Republikk. Hvis du elsker latinsk og spansk musikk bør du få med deg Cotillo Live Music.

Phe Festival

24. og 25. august, Tenerife

På plakaten i år står fremtredende navn som Dorian, The Killer Swing, Carlos Sadness, La Bien Querida, Pedrina, og Nathy Peluso. Festivalen finner sted på Puerto de la Cruz-kaien på Tenerife, og denne sommerbegivenheten har et tettpakket program med kino og film, mote, gastronomi, kultur, og musikk, rettet mot et ungt og engasjert publikum.

Artister som opptrer inkluderer Dog, Pumuky, Texxcoco, Niña Coyote eta Chico Tornado, Amanitas, Kid Simius, og Florida.

Ricky Martin-konsert i Maspalomas

Den verdenskjente artisten Ricky Martin kommer til Maspalomas på lørdag 25. august. Etter sin massive suksess med sin «All In»-turné i Las Vegas er sjarmøren nå klar for å innta scenen på det kommunale stadion i Maspalomas på Gran Canaria.

Ricky lover et storslagent show med flere av sine beste hits, inkludert landeplagen Livin la Vida Loca.

Dørene åpner kl 19:30, og billetter kan kjøpes hos Ticketea.

Gran Canaria Sum Fest 2018

29. september, Gran Canaria

På Gran Canaria avsluttes sommeren med den nye Gran Canaria SUM Festival, en storslått begivenhet fra den nasjonale scenen i Las Palmas. Her blir det innslag fra Izal, Rozalén, Elephants, Sidonie, Gunambulista, Nancys Rubias, The Red Room, Carminha News og Zero Behavior, og det lar seg gjøre å arrangere pakkereise med overnatting til Gran Canaria.

Det er ingen tvil om at sommeren blir tettpakket med festivaler og konserter for enhver smak på Kanariøyene. Gleder du deg?

 

 

 

 

Annonse:


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *