Sted

Jameos del Agua
Jameos del Agua, Lanzarote
Kategori

Dato

20. sep 2019

Tid

21:00 - 04:00

Elektronisk musikkfestival på Lanzarote

Musikkfestivalen Jameos Music Festival avholdes 20. september i de vulkanske hulene Jameos del Agua på Lanzarote.

Jameos Music Festival

Festivalen har blitt et must for de som elsker elektronisk musikk, og med inspirasjoner fra soulful, afro-house, disco og Rare Groove-musikk omgjør festivalen de vulkanske hulene og landskapet til en av de mest tiltalende begivenhetene denne sommeren på Kanariøyene.

Mer enn 80 internasjonale, nasjonale, og lokale artister har deltatt gjennom fem festivaler, med artister som Joey Negro, Dj Spinna, Kevin Yost, Terry Hunter, Bobby og Steve, Anané Vega, Mark de Cliwe-Love, DJ Spen, Victor Simonelli, The Legendary Paul ‘Trouble’ Anderson, Mad Mats, Rhemi (Neil Pierce & Ziggy Funk), David Kano, JL Magoya og Kiko Navarro på plakaten.

Jameos Music Festival 2019 har som mål at afro og spirituell house-musikk, soulful og disco, skal forme en fremragende opplevelse med noe av det beste i disse sjangrene.

Jameos Music Festival er organisert av  senteret for kunst, kultur, og turisme på Lanzarote. Den kunstneriske ledelsen består av produksjonselskapet Lost Paradise, Group Tecnosound, og samarbeidspartnere som Avis og hotellene Seaside Jameos Playa, Sands Beach Resort, og Arrecife Gran Hotel.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *