Sted

Veneguera
Veneguera, Mogan

Dato

20. sep 2019 - 22. sep 2019

Tid

Hele dagen

Markeds- og musikkfest i Veneguera

Encuentro Veneguera er en markeds- og musikkfest der kanarisk håndverk blir utstilt, det blir smaksprøver på kanarisk mat, en rekke aktiviteter for store og små, et loppemarked, og håndverksmarked.

Festivalen er en av øyas eldste, og har holdt på i 30 år.

Musikk fra kl. 20:30. Noen av artistene som opptrer er Raimundo Amador, Domingo Rodríguez “El Colorao”, Taburiente, El Vega og Chojín.

Festivalen begynner med åpningen av campingplassen klokka 18.00. og vil fortsette med plantingen av lokal flora og observering av stjernehimmelen. Parallelt vil det bli tilbudt en avslappende musikkøkt med astronomiske innholdsprojeksjoner.

 

Se/gjøre

Lørdag begynner festivalen kl.  11:00 med åpningen av messen som skal finne sted på torget, i det sosiokulturelle senteret og på La Cardonera-plassen.

Deltakere vil kunne vandre mellom de forskjellige bodene som viser frem kanarisk håndverk og gastronomi.

Det blir rappellering via en zip-linje for de som liker fart og spenning, og 2D- og 3D-visninger av filmer med miljømessige og historiske temaer. Barna har eget lekerom inne i en hule, hvor kulturelle scener fra de kanariske forfedrene vises og opplevels med workshops og leker.

På lørdag blir det også en hel del konserter, og en parade med 101 Brass Band og to musikalske workshops.

På kvelden og natten blir det en rekke musikalske opptredener. Det blir kanarisk og afrikansk musikk, og festivalen får besøk av Kilema fra MAdagaskar og Nayaband fra Senegal.

Det blir også Spansk hip-hop med Chojín, som kommer tilbake i år etter sin opptreden i 2017.

Praktisk informasjon

I år er maks kapasitet på camping 800 deltakere. Campingtjenesten åpner fredag 20.09.2019 om ettermiddagen, og stenger søndag kl 22.

Du må melde deg på for å benytte denne campingen, og det kan du gjøre ved å sende en e-post til [email protected]

Det blir satt opp ekstra-busser og transport av Global, så offentlig transport burde dekke behovet for de fleste.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *