Arrangør

Line Skauge
Telefon
+34 616 249 922
Mer informasjon
Kategori

Mer info

Mer informasjon

Dato

15. jan 2020

Tid

Hele dagen

Kostnad

25€

Øytur med mandelblomstring

Påmelding og nærmere info kan gjøres pr.tlf til Line: +34 616 24 99 22 eller via Facebook/Messenger.

Etter vår populære Solidaritetstur opp i fjellene, har jeg fått flere spørsmål om nye turer. Nå er det et perfekt tidspunkt for en fjelltur ettersom mandelblomstringen er i startsfasen. Det er også blitt grønt og frodig oppover og selv om vi fortsatt ser hvordan brannen i august har herjet med vegetasjonen, så ser vi samtidig naturens unike evne til å lege sine sår.

Vi har noen plasser få plasser igjen. Vi skal gjennom 4 klimasoner, dype daler, gedigne vulkankratre og opp til nesten 2000 meters høyde.

Flotte utsikter håper vi på men må også regne med litt «sterke scener» etter den tragiske brannen. Dette er også reisen for dere som ellers ikke drar på utflukt. Bli med!

De som lever av turismen oppover i fjellene trenger oss for å klare nedgangstiden øya er inne i.

Jeg, Line Skauge er guide på turen. Jeg er statsautorisert guide på Gran Canaria og KAN øya!

Dette blir gøy!

Foto: Line Skauge

OBS: Canariavisen.no tar ikke ansvar for uforutsette hendelser, avlyste arrangementer, endringer i arrangementer, eller måten et arrangement blir avviklet på. Vi henter all informasjon for arrangementer fra arrangøren selv, men gjør oppmerksom på at informasjon kan inneholde feil eller være ufullstendig.  Vi påtar oss heller intet ansvar overfor deltakere, kunder, arrangører, eller andre involverte. 

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *