Få en morsommere ferie 

Skal du på ferie sammen med partneren din til sommeren?


Skal du på ferie sammen med partneren din til sommeren?

For mange er ferien et sted hvor gnisten i forholdet kan (gjen)oppstå. Bruk turen til å lære mer om hverandre og ta de spennende innsiktene med hjem etterpå.

Det ser ut som om det kanskje blir mulig å reise sørover til sommeren, men selv hvis det igjen blir ferie i eget land, har vi samlet litt forskjelligt som garantert vil hjelpe dere med å holde temperaturen oppe!

10 day love challenge - til nybegynner-paret

10 Day Love Challenge er et godt produkt til paret som ikke har så mye erfaring med erotiske produkter. Det er god mulighet til å lære hva den andre liker, og ikke liker, i en god og blandet pakke - samtidig som det garantert er noen av lukene som vil få dere til å trekke på smilebåndet. 

Satisfyer Pro Traveler

En klitorisstimulator er virkelig et “must-own” for enhver kvinne - og Satisfyer Pro Traveler er et skikkelig bra sted å starte. Den lille stimulatoren fungerer, i motsetning til en klassisk vibrator, ved at den etterligner følelsen av at noen varsomt blåser og suger på de stedene dere velger å plassere den. Det er mildt sagt veldig effektivt og den er vanskelig å legge fra seg igjen.

Den diskré innpakningen og den lille størrelsen gjør den ideell å ha med på ferie. Den kan enkelt tas med i håndbagasjen og den tiltrekker seg ikke nysgjerrige blikk når den ligger fremme på nattbordet.

Crave Vesper Halskjede med Vibrator

Halskjedet som også fungerer som en vibrator - eller vibratoren som også kan være et halskjede. Det er like mye et smykke som det er en vibrator. Det er av høy kvalitet og kan enkelt få plass i håndbagasjen. 

Vesper halskjedet er like effektiv som det er flott å se på - og ingen kommer til å rynke på nesen hvis de ser den ligge fremme.

Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel på 75ml.

Kanskje det viktigste frekke produktet på listen - her er virkelig noe som kan gjøre en forskjell. Glidemiddel gjør bare alt litt mer behagelig. 

Kaerlig er en produktserie som er utviklet og produsert i Danmark med fokus på gode, naturlige og økologiske ingredienser.

Obs! Husk at glidemiddel anses som “liquid” på flyet - så dere må enten kjøpe en på under 100 ml. eller pakke det i kofferten.

Bonus: Womanizer Premium Eco Lufttrykksvibrator

Man kan ikke si noe om frekt leketøy uten å nevne Womanizer - den er noe av det mest populære overhodet i Norge. Vi elsker simpelthen at de lager produkter som er av så høy kvalitet og som holder så lenge. Womanizer har nettopp lansert «Eco», en lufttrykksvibrator laget av et miljøvennlig alternativ til ren plast, som en del av Womanizers økende fokus på bruk av grønne materialer

Bak artikkelen 

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Sinful, Nordens største forhandler av sexleketøy og erotisk tilbehør. Siden 2008 har de jobbet for at alle skal ha rett til et givende sexliv og jobbet med å avstigmatisere det å bruke sexleketøy. Når du bestiller hos Sinful får du diskré levering, og hvis det mot forventning skulle være problemer med produktet så har de en norsk kundeserviceavdeling som klar til å hjelpe over e-post eller telefon.