Far skal ha drept sin kone og to døtre på 3 og 6 år på Tenerife

1 min


På mandag ble fire personer funnet døde i et hus i La Orotava kommune på Tenerife. En 45 år gammel mann tok livet av sin kone og deres to døtre på 3 og 6 år  på Tenerife, sier  politiet.

Regjeringen har i dag fordømt drapene.

Ifølge myndighetene er det nok en gang snakk om kjønnsvold.

José Miguel Barragán fra regjeringen har gitt sine kondolanser, og sier det er viktig med offentlig fordømmelse av denne typen vold og drap, og påpeker at den Kanariske regjeringen støtter ofrene for kjønnsvold.

– Når vi snakker om ofre snakker vi ikke om tall og statistikk, men om kvinner og barn med navn og etternavn. Kjønnsvold er ikke en privatsak, og vi må engasjere alle nødvendige sektorer i samfunnet for å få en slutt på kjønnsvold, slik at vi får et likestilt samfunn, sier direktør for det Kanariske institutt for likestilling, Claudina Morales, til avisen Canarias7. 

Morales understreker at kvinner som lever i vanskelige situasjoner med familievold kan ta kontakt med en rekke krisesentere og informasjonsnettverk for å få hjelp. Hun påpeker også at enhver voldelig hendelse må meldes inn ved å ringe politiet.

 


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *