Siste
Den norske gruppa fikk flytte hit, men var ikke fornøyd og krevde 12.000 kroner i erstatning fra TUI. Foto: TUI

Fikk bedre hotell –⁠ krevde 12.000 i erstatning

De to norske familiene var ikke fornøyd med hotellbyttet.


En gruppe nordmenn som bestilte en reise til Puerto Rico med TUI, fikk tilbud om å bytte hotell på grunn av byggearbeider på det opprinnelige hotellet.

Tilbudet var en betydelig oppgradering fra det opprinnelige hotellet, men det var ikke de to familiene fornøyd med. De hadde nemlig blitt lovet leilighet med havutsikt og stor terrasse på Riosol, skriver nettstedet Flysmart24, som omtalte saken først. 

Turen hadde kostet gruppa 47 000 kroner. 

Da de i stedet ble flyttet til Rio Piedras, som har langt høyere standard, kom altså erstatningskravet på 12 000 kroner. Dette til tross for at familiene fikk oppgraderingen gratis. Årsaken var at leiligheten de fikk ikke hadde stor terrasse og god havutsikt. 

Dette ga TUI blankt avslag til, og gruppen nordmenn klaget dermed videre til Pakkereisenemnda, som nå har behandlet saken. 

Pakkereisenemnda har nå behandlet saken og avvist kravet om erstatning. Nemnda mener at gruppen fikk det de hadde bestilt, og at de dermed ikke har krav på kompensasjon.

– Klager fikk ikke merkostnad ved hotellbytte og fikk en rabatt på 10 840 kroner da det nye hotellet er et dyrere hotell enn det klager opprinnelig hadde bestilt. Etter nemndas vurdering har klager fått det han har bestilt og det foreligger ikke grunnlag for prisavslag, konkluderer nemnda.

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.