Siste

Flest aktive smittetilfeller i Las Palmas


Så langt har 2699 personer fått påvist smitte på Kanariøyene. Det siste tre dagene har 52 nye tilfeller blitt påvist. 

Kanariøyene har registrert 8 nye tilfeller det siste døgnet. Smitten øker dermed på Kanariøyene, etter at 21 tilfeller ble påvist i går og 24 på mandag. Totalt har 2699 personer fått påvist viruset siden pandemien brøt ut på øygruppen, og 174 av disse regnes som aktive tilfeller.

Las Palmas har flest smittetilfeller, der 43 personer er smittet for øyeblikket. Santa Cruz de Tenerife har 24 aktive tilfeller, ifølge de siste tallene fra Helsedepartementet på Kanariøyene.

En person er innlagt på intensivavdeling denne onsdagen og ytterligere 15 er innlagt på sykehus utenfor intensivavdelingene.

Siden søndag har 21 personer blitt friskmeldt.

Ingen har mistet livet på Kanariøyene som følge av Covid-19 siden 13. juni, da et dødsfall ble bekreftet på Gran Canaria. 162 mennesker har mistet livet totalt i pandemien på øygruppen.

Fordelt på øyene har Tenerife 94 aktive tilfeller og 114 dødsfall, etterfulgt av Gran Canaria med 65 aktive tilfeller og 40 dødsfall. Lanzarote har 11 smittede og 5 dødsfall. På Fuerteventura er det kun 3 aktive tilfeller i skrivende stund, og ingen dødsfall.

La Palma har ingen aktive tilfeller, men syv personer har mistet livet på den lille øya.