ANNONSE

Fly til Lanzarote måtte snu på grunn av voldelige passasjer

av | 4.02.20

Tips oss!

Har du tips til saker vi bør skrive om? Ta kontakt.

Kl. 23:00 måtte et Iberia Express-fly på vei mot Lanzarote snu, og fly tilbake til Madrid, da en passasjer ombord ble voldelig.

Samme kveld måtte et annet fly nødlande ved flyplassen, og det var personer som invaderte luftrommet rundt flyplassen med droner.

Voldelig passasjer

Da Ibera Express-flyet var på god vei mot Lanzarote bestemte kapteinen at flyet måtte snu, og fly tilbake til Madrid Barajas lufthavn. En passasjer skal ha blitt voldelig ombord.

I sosiale medier har folk gitt skryt til flyselskapet for at de snudde. Folk hadde tydeligvis sympati med kontrolltårnet ved Barajas-flyplassen, som hadde måttet gjennomgå litt av hvert denne mandagen.

Nødlanding

Først måtte et fly fra Air Canada nødlande med et skadet hjul. Flyet av typen Boeing 767-300 tok av fra Madrid på vei til Toronto i Canada da det mistet deler av landingshjulene. Flyet måtte deretter sirkle i fire timer for å bruke opp drivstoff før det endelig kunne lande.

Se nødlandingen her:

Flyet landet i 19-tiden uten større dramatikk.

Droner i luften

Noen timer før, i 12-tiden på ettermiddagen, ble det oppdaget droner i luftrommet rundt flyplassen, noe som førte til at alle ankomster og avganger måtte settes på vent i en time.

22 flyvninger ble omdirigert til andre flyplasser som følge av hendelsen.

På Twitter skriver en person som tilsvar til den siste hendelsen:

– Hør her, steng for dagen, så kan dere starte med blanke ark i morgen, skriver en Twitter-bruker.

ANNONSE

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *