Annonse

Flyr fra disse flyplassene til Gran Canaria til høsten

TUI planlegger flyvninger fra en rekke norske byer til høsten.

Foto: TUI

Av Leo Lunde
Publisert 5. mai 2021 kl. 07:13

Av Leo Lunde
Publisert 5. mai 2021 kl. 07:13

Turoperatøren TUI planlegger en rekke avganger fra norske flyplasser til Gran Canaria i høst og vinter, og i likhet med andre reise- og flyselskaper varmer de opp i sommer med ukentlige avganger fra Oslo til Gran Canaria hver mandag fra 14. juni.

– Kanariøyene har alltid vært, og er fortsatt nordmenns feriefavoritt. Slik situasjonen er akkurat nå så ser vi over og justerer tilbudet vårt løpende, men vi håper vi kan gjennomføre reisene våre som planlagt, sier communications manager i TUI Norge, Nora Aspengren, til Canariavisen.

Først fra oktober vil selskapet gire opp, og nordmenn kan se frem til avganger til Gran Canaria fra flere regionale flyplasser.

Fra flere byer i Norge

TUI planlegger nemlig flyvninger fra Ålesund, Bodø, Evenes, Haugesund, Molde, Tromsø, Trondheim, Kristiansand og selvfølgelig Oslo fra og med oktober.

Som Canariavisen har skrevet om tidligere øker interessen betraktelig for reiser til Kanariøyene fra høsten. Det er også tilfellet hos TUI, men de påpeker at tallene er små foreløpig.

– Interessen for Gran Canaria i sommer er stabil, vi ser at reiser fra og med september og utover vinteren er absolutt mest populært akkurat nå. Tallene er fortsatt små, og vi er ikke i nærheten av et «normalt reiseår», men trenden er positiv, forteller Aspengren.

Også Ving har satt opp ukentlige avganger fra Oslo til Gran Canaria i sommer.

Også Ving planlegger ukentlige avganger fra Oslo til Gran Canaria fra juni. Foto: Canariavisen

– Vi i Ving har utsatt oppstarten av sommersesongen flere ganger grunnet UDs reiseråd. Nå gleder vi oss til at vi snart er på vingene igjen med vårt eget flyselskap Sunclass. Første avgang til Gran Canaria er planlagt til 23. juni. Vi flyr til Las Palmas hver onsdag fra Gardermoen gjennom hele sommeren, sier Ving-sjef i Norge, Marie-Anne Zachrisson, til Canariavisen.

 

Annonse

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!

 

Annonse