Forsøkte å drepe høygravid kvinne på Tenerife

En 41 år gammel kvinne er pågrepet på Tenerife, mistenkt for drapsforsøket på en høygravid kvinne med stikkvåpen.

Illustrasjon: Policia Nacional

Av Leo Lunde | 10. september 2020 kl. 15:17

En 41 år gammel kvinne har blitt pågrepet i Santa Cruz de Tenerife, mistenkt for drapsforsøket på en annen kvinne som skal ha vært høygravid når ugjerningen skjedde. Ifølge det nasjonale politiet mistenker de også at den pågrepne kvinnen sendte drapstrusler til kvinnen dagen før angrepet fant sted. 

Offeret skal ha vært på vei for å kaste søppel 31. august da noen angrep henne bakfra, holdt henne hardt fast og forsøkte å stikke henne i siden med noe skarpt, ifølge politiet. Den gravide kvinnen reagerte raskt og kom seg derfor vekk fra angriperen. Til tross for at den mistenkte hadde dekket til ansiktet ble hun gjenkjent og senere identifisert av offeret.

Den mistenkte kvinnen er en kjenning av politiet.

Offeret skal ha fått lettere skader i form av kloremerker, blåmerker og et stikksår, men ingen livstruende skader for hverken mor eller foster.

Ifølge kilder i politiet som har snakket med avisen Canarias Ahora skal kvinnen ha fått drapstrusler dagen før via meldingsappen Messenger, og meldingene skal være sendt fra den nå mistenkte kvinnen. De skal ha kjent hverandre fra før, da den mistenkte er venn med kvinnens partner.

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!