Siste
Det er vill krig om solsengene på Kanariøyene. Nå risikerer to britiske turister voldstiltale, etter at de veltet en spansk kvinne av solsengen sin. Foto: Envato Elements

Håndklemafiaen har blitt voldelig

To britiske menn gikk til angrep på spansk kvinne over solseng.


To britiske turister risikerer voldstiltale etter at de angivelig dyttet en spansk mor av en solseng på Fuerteventura, skriver avisa Canarian Weekly

De to mennene i 60- og 30-årene skal ha dyttet kvinnen og jaget vekk døtrene hennes i krangel om solsenger ved et hotellbasseng i Corralejo.

Ble redde

Den spanske familien, som ikke snakker engelsk og ikke forsto hva som skjedde, sier de var redde og planlegger å anmelde de to britiske mennene, skriver avisa. 

Det angivelige angrepet skjedde mandag ettermiddag da en 53 år gammel kvinne og hennes to døtre gikk til bassenget mens ektemannen hvilte på rommet.

Kvinnen bestemte seg for å sette seg på en tom solseng, da de to britiske mennene begynte å fornærme henne og hevdet at solsengen var deres, fordi den var foran terrassen til rommet deres.

Veltet kvinnen i bakken

Den eldre britiske mannen skal ha veltet solsengen for å vippe kvinnen av den.

Solsengen falt på foten hennes og hun endte opp på bakken ved bassenget. De to mennene dyttet deretter vekk døtrene hennes på 18 og 22 år, da de to reagerte i sinne over det som hadde skjedd.  

 

Dermed gikk de to unge kvinnene for å hente faren, som fant kona på bakken og andre hotellgjester som var i harnisk over det som hadde skjedd. 

Før han rakk å konfrontere dem, dukket Guardia Civil opp på hotellet etter å ha blitt tilkalt av resepsjonen. 

Vil anmelde

Den spanske familien skal ha nektet å bli på hotellet, og sier de vil anmelde britene når de kommer hjem til Albacete på fastlandet i Spania. 

Kvinnen som ble dyttet av solsenga skal angivelig ha fått smerter i ankelen og ryggen etter hendelsen. 

Hotellet har nektet å kommentere hendelsen overfor Canarian Weekly, og har heller ikke besvart Canariavisens gjentatte henvendelser. 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.