Annonse

Her tar han seg et avkjølende bad… i fontenen!

Den siste i rekken av merkelige hendelser og oppførsel på Kanariøyene den siste tiden.

VIDEO: Den siste av en lang rekke merkelige hendelser på Kanariøyene den siste tiden.

Av Leo Lunde
Publisert 9. april 2021 kl. 00:00

Av Leo Lunde
Publisert 9. april 2021 kl. 00:00

Annonse

Det skjer mye merkelig i Las Palmas for tiden. Den siste i en lang rekke hendelser som involverer merkelig oppførsel er denne mannen som valgte å ta seg et avkjølende bad i fontenen på Las Arenas-senteret. Muligens var han lei av at svømmebassengene må holde stengt på grunn av Covid-19.

Tidligere denne uken valgte et par å legge hyrdestunden til Santa Catalina-parken, midt i fleisen på de sjokkerte forbipasserende.


 
På motorveien GC-1 valgte en belgisk turist å la surfebrettet sitt stikke ut av begge bakrutene i forrige uke. Han ble senere tatt og har innrømt tabben overfor Guardia Civil.


 
Også lenger sør på øya har enkelte sin merksnodige oppførsel fått oppmerksomhet i sosiale medier.

For ikke så lenge siden vandret en kliss naken mann bort til nattluka på bensinstasjonen i Arguineguín for å handle litt.

I tillegg til å være i blanke messingen brøt han dessuten trolig portforbudet – og droppet også det påbudte munnbindet. Han ble filmet av naboer som slet med å holde latteren dempet.


 
Også på Tenerife har det oppstått spesielle situasjoner. Det ble for eksempel arrangert en ulovlig boksekamp midt på lyse dagen i Adeje, som samlet mange tilskuere til tross for strenge coronarestriksjoner.

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!

 

Annonse
Annonse