Siste

I dag landet første Norwegian-fly på Gran Canaria


I dag gjenopptok Norwegian sine ruter fra Norge til Gran Canaria. Det første flyet fra Norwegian landet på Gran Canaria kl 16:20, og gikk tilbake mot Oslo igjen kl. 17:15. Denne ruten vil gå hver lørdag fremover.

I en pressemelding skriver Norwegian at de gjenopptok flyvninger til Alicante, Malaga og Mallorca forrige onsdag, og til Barcelona på torsdag.

Med dette har flyselskapet satt 14 ruter i Spania tilbake i drift, og til sammen 76 ruter i Europa, og har nå 20 maskiner i drift.

Åpningen av disse rutene er et svar på den økende etterspørselen ifølge flyselskapet selv, som til nå kun har operert 13 innenriksflyvninger i Norge.

Det første flyet som landet var et Boeing 737-800 med kapasitet til 186 passasjerer. Norwegian understreker at de overholder alle helse- og hygieneregler som er påkrevd av både nasjonale og Europeiske luftfartsbyråer.

Selskapet påpeker også at de er det største selskapet på ruter mellom Kanariøyene og Skandinavia, med 806 504 passasjerer i 2019, og en markedsandel på 31,1 prosent i dette markedet.