Jakter mistenkte etter masseslagsmål på Tenerife

Slagsmålet oppstod under en Rochy RD-konsert. Bare timer senere, på mandag morgen, ble flere personer skutt i Madrid under en konsert med samme artist. En ble drept og tre er sendt til sykehus. «


Nasjonalpolitiet jakter på de involverte etter et masseslagsmål på nattklubben TAO Club & Garden i Santa Cruz de Tenerife, forrige helg. Da slåsskjempene ble kastet ut av utestedet, fortsatte de volden ute på gata.

Politiet har forklart i uttalelser til pressen at de involverte risikerer siktelse for vold og opprør, til tross for at ingen rapporter om alvorlig skadde har kommet inn.

I sosiale medier har flere videoer av slåssingen spredt seg. Der kan man blant annet se at de involverte brukte inventaret på nattklubben som våpen – inkludert stoler og bord.

Politiet fikk stoppet slåssingen utenfor nattklubben, til tross for at det var «et betydelig antall» involverte, ifølge politiet.

Da slåsskampen begynte var det konsert med Rochy RD – en sanger fra Den dominikanske republikk.

Også i Madrid oppstod det vold under en Rochy RD-konsert, etter at flere skudd ble avfyrt. En person ble drept og tre såret, ifølge Tele Cinco.

Rochy selv er knyttet til ungdomsgjengen Los Trinitarios, og politiet mistenker at Madrid-volden kan ha vært et gjengoppgjør.