Disse hotellene på Gran Canaria tillater kjæledyr

4 min


Annonse

Det finnes kjæledyrvennlige hoteller på Gran Canaria, og vi har samlet de beste her.

Kjæledyrvennlige hoteller på Gran Canaria: Stadig flere hoteller lar firbente gjester sjekke inn, og det samme gjelder på Gran Canaria.

Det er ikke så vanskelig som mange kanskje tror å finne et hotell som lar deg ha med hund, men for å gjøre det enklest mulig har vi samlet et knippe flotte hoteller og rurale hus som lar deg ta med hund på ferie til Gran Canaria.

Her er vår liste over de beste kjæledyrvennlige hoteller på Gran Canaria:

1. H10 Playa Meloneras Palace

H10 Playa Meloneras Palace er et kjæledyrvennlig hotell på Gran Canaria.

Så lenge du har en liten hund tar de gjerne imot både deg og din firbente venn på dette hotellet. Nærmere bestemt tillater de hunder opp til 5 kg. Det er også lov til maks én hund per rom. Dessverre kan du ikke ha hunden din fellesområdene.

2. Bungalows Tenesoya

kjæledyrvennlige hoteller på gran canaria

På dette hotellet i playa del Inglés kan du ha med deg én hund per rom, helt uten ekstra kostnad. Heller ikke her kan du ta med deg hunden inn på fellesområdene.

3. Salobre Hotel Resort & Serenity

På dette luksushotellet i Maspalomas kan du gå turer eller slappe av sammen med din firbente bestevenn.

Dette 5-stjerners hotellet i Maspalomas strekker seg enda litt lenger for at hunden din også skal få nyte ferien på Gran Canaria. Du får et hygiene-kit, vann- og matbolle, og selvfølgelig en egen seng til hundene din. Maks én hund per rom, mot en ekstra kostnad.

4. Casa Rural Bentayga

kjæledyrvennlige hoteller på gran canaria

Nyt ferien din i mer landlige omgivelser i Tejeda sammen med ditt kjæledyr. Det koster litt ekstra å ta med kjæledyr her, men til gjengjeld slipper du unna byens mas og kjas på ferien.

5. Hotel Gloria Palace Amadores

Gloria Palace tillater hunder opp til 6 kg. – så hvis du har en liten hund og ønsker ferie ved Amadores-stranda er dette perfekt for deg.

Ved den meget populære Amadores-stranda ligger Hotel Gloria Palace, som tillater hunder opp til 6 kg. Dette er også et av de få hotellene som lar deg ha hunden alene på rommet.

Les også: Her bør du shoppe på Gran Canaria

Før du booker kjæledyrvennlige hoteller på Gran Canaria må du sette deg inn i hvilke reiseregler som gjelder for kjæledyr

Det er viktig å huske på at det gjelder en del regler når du skal på ferie til utlandet med hund. Disse reglene er felles for EU, så de gjelder også når du skal ta med hunden til Gran Canaria.

Hunden må ha eget pass, og dette kan du få hos veterinær. Her må det være stemplet for at hunden har fått rabiesvaksine minst 21 dager før avreise.

Du må også ha microchipet hunden.

Når alt dette er i boks, kan du fritt reise rundt i hele EU med hunden din.

Hjemreiseregler

kjæledyrvennlige hoteller på gran canaria

Når du skal hjem til Norge igjen må du i tillegg ha gitt hunden en behandling mot bendelorm – siden vi ikke har disse i Norge. Dette er en regel som gjelder spesifikt for Norge, og behandlingen må gis mellom 24 – 120 timer før innreise til Norge.

Når du skal hjem til Norge igjen må du i tillegg ha gitt hunden en behandling mot bendelorm – siden vi ikke har disse i Norge. Dette er en regel som gjelder spesifikt for Norge, og behandlingen må gis mellom 24 – 120 timer før innreise til Norge.

Hvis du lurer på hvilke krav som gjelder for å reise til Norge med kjæledyr du har hatt med til utlandet, kan du bruke Mattilsynet sin «kjæledyrkalkulator«.

Annonse:


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *