Kjøpesenteret The Market i Puerto Rico med kampanje for å adoptere hjemløse dyr


Kjøpesenteret The Market i Puerto Rico, som fokuserer på økologiske varer og bærekraft, skal fremme adopsjon av hjemløse dyr 20. og 21. juli.

Også flere andre dyrevernorganisasjoner deltar i kampanjen. Nå går de sammen med The Market i Puerto Rico for å skape oppmerksomhet rundt adopsjon av kjæledyr som et alternativ til å kjøpe.

Under slagordet «For et friskere liv» skal initiativet som finner sted fra 13:00 - 21:00 øke oppmerksomheten rundt adopsjon av dyr, og samtidig øke resursene til dyrevernorganisasjoner som opererer på øya.

Forlatte dyr som lever under dårlige forhold er et stort problem på Gran Canaria.

Samarbeid mellom organisasjoner

Sammen med Federación Asociaciones Unidas por la Defensa Animal (FAUDA) og flere veldedige organisasjoner, sikter kjøpesenteret på å bli en plattform for informasjon og kunnskap i offentligheten.

Et annet mål er å samle inn mat til hjemløse dyr. Alle som donerer mat vil også bli med i trekningen om en middag for to i mathallen på kjøpesenteret.

De forskjellige organisasjonene vil få sine egne områder hvor de kan fremme sin sak. Det vil også holdes taler, bli avholdt workshops for barn, og treningsdemonstrasjoner.

Stort problem på Kanariøyene

Kanariøyene har et stort problem med forlatte og mishandlede dyr. 10.000 hunder og katter blir forlatt på Gran Canaria hvert år.

Mogán kommune bidrar også i markeringen.