Siste
Video: 2yonaymar/TikTok
VIDEO:

Lekte med badegjestene

Badegjestene fikk overraskelsesbesøk av en flokk delfiner på Gran Canaria.


  Saken har annonselenker som gir Canariavisen inntekt.

Noen ganger vil du finne annonselenker i sakene våres, f.eks. til attraksjoner vi omtaler. Det mener vi er relevant for deg som leser. Redaksjonen vurderer alltid selv hva vi omtaler, og ingen får kjøpe seg plass i våre redaksjonelle saker. Det er likevel viktig å være klar over at Canariavisen tjener provisjon ved kjøp via disse lenkene.  Annonselenker er alltid tydelig merket. 

En video av en gruppe delfiner som leker med svømmere ved kysten av Gran Canaria har gått viralt på TikTok.

Videoen, som ble publisert for en uke siden, viser hvordan delfinene svømmer rundt badegjestene og leker i vannet. 

Hendelsen fant sted ved Tasarte, Tasarte i La Aldea de San Nicolás.

Tasarte er et populært sted for svømming, snorkling og dykking, og det er ikke uvanlig å se delfiner i området. Imidlertid er det sjeldnere å se delfiner leke med svømmere så nært kysten.

Videoen har fått mye positiv oppmerksomhet på TikTok, og mange har kommentert hvor fantastisk det er å se delfiner i sitt naturlige habitat.

Videoen er også en påminnelse om hvor viktig det er å ta vare på havet og dets innbyggere.

Kanariøyene: Et paradis for delfiner

Kanariøyene er et av de beste stedene i verden å se delfiner. Øygruppen ligger midt i Atlanterhavet, og det er hjem til en rekke forskjellige delfinarter.

Delfiner er intelligente og sosiale dyr, og de spiller en viktig rolle i det marine økosystemet. De er også populære turistattraksjoner, og mange mennesker kommer til Kanariøyene for å se delfiner i sitt naturlige habitat.

Hvordan se delfiner på Kanariøyene

Det er flere forskjellige måter å se delfiner på Kanariøyene. En populær måte er å ta en båttur med delfinsafari (sponset lenke). 

En annen måte å se delfiner på er å snorkle eller dykke. Delfiner er nysgjerrige dyr, og de vil ofte komme bort til svømmere og dykkere.

Imidlertid er det viktig å huske at delfiner er ville dyr, og at man ikke skal forstyrre dem, selv om de gjerne kommer nært inn på deg. Det er også viktig at man ikke prøver å mate delfinene. 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.