Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel i Las Palmas er Spanias beste, ifølge World Travel Awards.

Åpner ny Michelin-restaurant på luksushotellet

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel, er kjent som et av Spanias beste hoteller. Nå utvider de serveringstilbudet.

Publisert Sist oppdatert

Det er det gastronomiske prosjektet MuXgo som skal åpne på femstjernershotellet i Las Palmas 12. september.

Etter å ha åpnet stjernesrestauranten Texeda i Tejeda, flyttet kokken Borja Marrero til Las Palmas. Nå blir restauranten MuXgo altså å finne på hotellet, som er kjent for sin overdådige luksus.

Fra før av har hotellet Poemas by Hermanos Padrón på spisekartet, også de med en Michelin-stjerne.

MuXgo-kokken har tidligere fått en såkalt grønn stjerne, som gis til restauranter som er rollemodeller innen bærekraftig gastronomi, skriver Michelin-guiden.

Så langt i år har Marrero fått flere priser og utnevnelser, inkludert den nevnte grønne stjerna, en Repsol-sol (Spanias svar på Michelin-guiden), en anbefaling i Michelin-guiden, Food of Spain-prisen for 2023, Aguanaria Madrid Fusion 23-prisen for bærekraft og Golden T fra Tapas Magainzine for «Beste kokk på Kanariøyene».

MuXgo-konseptet handler først og fremst om sirkulærøkonomi, bærekraftig og miljøvennlig restaurantmat, der kortreiste produkter står i fokus. Dette inkluderer visstnok produkter fra Marreros egen gård i Tejeda.

Powered by Labrador CMS