Spansk brød er så mye mer enn den hvite gummiloffen fra super'n. Foto: Levain Masa Madre Natural S.L.

Las Palmas har et av Spanias beste bakerier

Spansk brød er så mye mer enn den hvite gummiloffen fra super'n.

Publisert Sist oppdatert

Panaderia Levain Masa Madre Natural i Las Palmas ble kåret til et av Spanias beste bakerier nylig, er en del av den spanske «brødruten» og var nylig med i en TV-reportasje om Spanias beste bakerier.

Bakeriet, som du finner i Calle Pio XXI 84, er godt kjent i byen.

– Vi er stolte av å være med på lista over de 80 beste bakeriene i Spania, og for at vi havnet på 11. plass i en konkurranse med nesten 1000 andre bakerier fra hele landet, skriver bakeriet på sosiale medier.

I år ble bakerimesterskapet arrangert for tredje gang av bakeriplattformen Panatics og Pan de Calidad.

– Å vite at arbeidet og kjærligheten vi legger inn i produktene reflekteres i våre fornøyde kunder og denne prisen, oppfordrer oss til å fortsette innsatsen, legger bakeriet til.

Og at kundene setter pris på godt brød er det liten tvil om. I Spania spiste forbrukerne 31,87 kilo brød per person i året i 2018. Ifølge Statistisk sentralbyrå i Norge, spiser nordmenn likevel mer: vi gafler nemlig i oss 42,3 kilo brød per år.

Powered by Labrador CMS