Kevin Díaz imponerte kokkene med sitt ostesmørbrød.

Vant pris for Spanias beste ostesmørbrød

Kanariske Kevin (24) imponerte stort.

Publisert Sist oppdatert

Den 24 år gamle kokken Kevin Díaz fra Fuerteventura har vunnet konkurransen «Spanias beste ostesmørbrød» under den tredje utgaven av den internasjonale ostemessen på Gran Canaria.

Díaz' vinnersmørbrød heter Vermut canario, og består av luftig briochebrød med Flor de Guía-ost fra Kanariøyene, ostekrem med basilikum, og spekemat av kje som er modnet i 30 dager.

Juryen besto av fem eksperter, inkludert Michelin-stjernekokker.

– Dette er en hyllest til ostene fra Gran Canaria og Fuerteventura, som er et produkt på internasjonalt nivå, sier Díaz, som for tiden jobber i Cantabria, men håper å returnere til Kanariøyene for å starte sin egen restaurant eller undervise i fremtiden.

Powered by Labrador CMS