Siste
ETTERSØKT: Det er sendt ut en internasjonal etterlysning etter faren og de to jentene som forsvant på tirsdag.

Moren til jentene som forsvant: –⁠ Jeg vil sende masse lys og kjærlighet


Moren til de to jentene på 1 og 6 år som ble kidnappet av sin far på tirsdag har ikke gitt opp håpet og sier hun tror jentene har det bra.

– Jeg vil sende masse lys og kjærlighet til jentene og jeg er sikker på at de har det bra. At de ikke ser på nyhetene og den vonde energien, at alle tenker jentene er et vakkert lys, at de er beskyttet, og at vi håper de kommer til å leke og løpe i glede, sier Beatriz til COPE Canarias, ifølge Europa Press.

Anna og Olivia ble kidnappet av sin far på tirsdag. Etter forsvinningen skal familie og bekjente ha blitt kontaktet med det som oppfattes som en avskjedsmelding, der faren sier at ingen vil få se de to jentene igjen.

Tidligere denne uken ble familiens båt og et barnesete funnet drivende på havet utenfor Tenerife. Det ble også funnet blodspor i båten.

Etter forsvinningen har store mannskaper søkt med båt, til lands og fra luften.

En elitegruppe fra Guardia Civil har ansvaret for etterforskningen, og både faren og jentene er nå ettersøkt internasjonalt.

– Jeg håper alle har en sterk følelse av at de kommer til rette og takker for dette på forhånd, og føler i hjertet sitt at de allerede er med moren sin, sier Beatriz i uttalelsen til COPE Canarias.