Siste
Den nye avtalen innebærer at over 70 prosent av TUI's charterkapasitet i Norge vil bli levert av Norwegian nå i vinter og neste sommer. Foto: Adomas Daunoravicius/Shutterstock

Nå skal nesten alle TUI-kunder fly Norwegian

Selskapene inngår storavtale om charterflyvninger.


Norwegian og TUI har inngått en ny avtale om charterflyvninger for kommende vinter- og sommersesong. Avtalen gjelder for alle tre skandinaviske land, og Norwegian skal levere over 70 % av TUIs charterkapasitet i Norge. Det melder TUI i en pressemelding. 

– Vi er glade for å fornye vårt lange partnerskap med Norwegian. Som TUI er Norwegian en etablert aktør med høy tillit blant de skandinaviske reisende. Flyreisen er et viktig fokusområde for oss i TUI, og våre kundeundersøkelser viser at Norwegian gjør en fantastisk jobb med opplevelsen om bord, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden, og legger til: 

– Vi ser frem til å sammen fortsette å utvikle den beste ferieopplevelsen for våre kunder. Ikke minst til vårt største vinterreisemål, Kanariøyene.

Foto: TUI

Avtalen gjelder blant annet for flyvninger til Spania, men det er et omfattende rutenett Norwegian nå skal dekke for TUI i Norge. 

Her skal Norwegian fly TUI-gjester

I Norge flyr Norwegian for TUI fra i Bergen, Stavanger, Haugesund, Ålesund, Bodø, Evenes, Tromsø, Torp i Sandefjord og Oslo til destinasjoner i Spania, Hellas, Kypros, Italia, Bulgaria, Kroatia og Tyrkia. 

I tillegg skal også svenske og danske chartergjester fly med Norwegian fremover. 

Foto: Norwegian

I Sverige flyr Norwegian fra flyplassene i Karlstad og Kalmar til Gran Canaria i Spania samt fra Stockholm til Catania i Italia, mens flyvningene i Danmark går fra Københavns flyplass til Mallorca i Spania og Catania i Italia.

Også Norwegian er naturlig nok godt fornøyd med avtalen med nordens største reiseaktør, ifølge kommersiell direktør i selskapet, Magnus Thome Maursund. 

– Vi har et godt samarbeide med TUI, og er veldig glade for å videreføre dette også for de kommende sesongene, sier han.