Netflix stopper filminnspilling på Gran Canaria –⁠ stort smitteutbrudd i crewet

Filmen «The Mother» – med Jennifer López i hovedrollen – skulle etter planen spilles inn på Gran Canaria i disse dager. Men et stort smitteutbrudd i produksjonsteamet ville det annerledes.


Et stort smitteutbrudd blant produksjonsteamet bak Netflix-filmen The Mother, gjør at innspillingen på Gran Canaria stoppes.

Jennifer López spiller hovedrollen i filmen, og hun har nå forlatt Gran Canaria, etter at mange involverte har fått påvist Covid-19, ifølge La Provincia.

Innspillingen begynte denne uka. Canariavisen skrev om innspillingen av action-filmen i november.

Denne helgen skulle produksjonen spille inn scener i La Isleta, Plaza de Cairasco, Hotel Madrid og flere andre steder.

For det kanariske produksjonsselskapet Sur Film og Netflix, medfører utbruddet store økonomiske tap.

Filmsett må demonteres og overnatting arrangeres for de som skal i karantene. Flere store villaer og historiske bygninger var også innleid for bruk under innspillingen, som nå altså ikke finner sted.

Mange bedrifter hadde også forhandlet seg frem til gode avtaler for å stenge, slik at innspillingen kunne foregå som planlagt. Det gjelder blant annet flere bedrifter i Vegueta.

Las Palmas by og andre innspillingssteder hadde rollen som Havana – Cubas hovedstad.

På filmsettet skal det ha vært strenge coronarestriksjoner, inkludert daglig PCR-testing for alle involverte. Likevel klarte ikke teamet å stoppe smitten fra å spre seg.