POPULÆRT: Restauranten Heia Norge er et populært sted å feire julaften. Foto: Johannes Havig-Gjelseth

Ønsker du deg bord her på juleaften må du være rask: –⁠ Vi er nesten utsolgt

Flere titalls personer har allerede sikret bord hos den kjente restauranten.

Publisert Sist oppdatert

Foruten at julelysene i disse dager blir hengt opp i gatene, er det lite som minner om norsk jul her på Gran Canaria.

Likevel er det flere titalls personer som allerede har sikret seg en plass hos restauranten «Heia Norge» på juleaften. Der vil det være en større buffet med blant annet ribbe og pinnekjøtt.

– Det har vært en enormt stor pågang allerede. Over 90 personer har så langt meldt seg på og det er nye bestillinger hver dag, forteller restauranteier Kristian Kolve Holbø fornøyd til Canariavisen.

– Vi regner med at vi har plass til om lag 120 personer, så om du ønsker å være her på juleaften bør du booke plass raskt.

JUL: Ribba selges allerede på restauranten. Foto: Johannes Havig-Gjelseth
JUL: Ribba selges allerede på restauranten. Foto: Johannes Havig-Gjelseth

Første fulle måned.

Sammen med to kompiser tok Kristian offisielt over restauranten før sommeren. Fra den tid har de brukt tiden på å pusse opp restauranten.

1. oktober åpnet de dørene for gjester.

– Det er morsomt. Vi merker at det blir fler og fler gjester nå som sesongen begynner å ta seg opp, så dette lover bra, smiler han

Blant gjestene finner vi en hyggelig familie fra Bergen. De har besøkt restauranten i en årrekke.

– Vi har vært her flere ganger, men ikke etter at det er blitt pusset opp her. Dette ser bra ut, forteller Trond Morten Olsen.

NYTER FERIEN: Fra venstre: Jannike Baggetun, John Harry Halvorsen, Jill Baggetun og Trond Morten Olsen tok ettermiddagen på Heia Norge. Foto: Johannes Havig-Gjelseth
NYTER FERIEN: Fra venstre: Jannike Baggetun, John Harry Halvorsen, Jill Baggetun og Trond Morten Olsen tok ettermiddagen på Heia Norge. Foto: Johannes Havig-Gjelseth

Nye endringer

Etter å ha bestemt at restauranten skal arrangere quiz hver onsdag, forteller Kristian at det fremdeles er noen få ting som jobbes med å få på plass etter overtakelsen.

– Vi jobber med å få laget en god lunsjmeny, så den vil snart være klar. Samtidig vurderer vi å ha en skalldyr-aften en gang i uken, forteller han fornøyd.

Hva er det gjestene har bestilt mest av så langt?

– Lettsaltet torsk, biffsnadder, kjøttkaker og hamburgere er de rettene det har gått mest av ved siden av øl, ler vossingen.

MEDEIER: Kamil Ludwiczak har over 15 år bak seg på kjøkkenet. Her lager han biffsnadder, en av bestselgerne til restauranten. Foto: Johannes Havig-Gjelseth
MEDEIER: Kamil Ludwiczak har over 15 år bak seg på kjøkkenet. Her lager han biffsnadder, en av bestselgerne til restauranten. Foto: Johannes Havig-Gjelseth
Powered by Labrador CMS