Stjernekokkene Padrón åpner nytt spisested
På Tenerife.

De prisbelønte kokkene Juan Carlos og Jonathan Padrón har store planer for fremtiden.
I tillegg til å jakte sin tredje Michelin-stjerne for restauranten El Rincón de Juan Carlos, planlegger de nå å åpne et helt nytt konsept i 2028.
Det melder avisen La Provincia.
Den nye restauranten blir et bistrokonsept lokalisert i Corales Villas II sør på øya.
Her satser brødrene på en mer uformell stil, med enkel og velsmakende mat, cocktailer, spekemat og arrangementer, forteller de.
– Det skal være et sted hvor folk kan spise godt, dele mat og kose seg, sier Juan Carlos Padrón til La Provincia.
Bistroen blir en del av et stadig mer eksklusivt matlandskap i området.
I Corales Villas I har nylig kokken Eduardo Domínguez åpnet restauranten Cráter, og Padrón-brødrene mener han driver en av de mest spennende kjøkkenene på Kanariøyene.
Samtidig fortsetter jakten på en tredje Michelin-stjerne for El Rincón de Juan Carlos, som allerede har tre Soler fra Repsol-guiden.
Restauranten, som ligger på luksushotellet Royal Hideaway Corales Resort, er anerkjent som en av Spanias beste.
Å få en tredje Michelin-stjerne vil sette dem i en eksklusiv liga med verdens fremste restauranter.
I tillegg har de to brødrene Michelin-stjerne på Santa Catalina, A Royal Hideaway Hotel, i Las Palmas.
– Vi elsker utfordringer. Det er press og hardt arbeid, men det er også lidenskapen vår som holder oss gående, sier Juan Carlos Padrón.