På søndag kommer gråværet til Kanariøyene

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Annonse

På søndag blir det gode muligheter for regn nord på Kanariøyene. I sør blir det delvis skyet eller klart. Temperaturene er ventet å falle, og spesielt El Hierro vil merke dette med temperaturer helt ned i 15 grader.

I fjellområdene og innlandet kan det bli moderat til kraftig vind fra nordøst. Også ved kysten vil det blåse friskt, med nordavind og liten kuling i nord. I vest og sørøst kan det bli stiv kuling utover kvelden og høye bølger. Det kan også bli urolig hav i sørvest, mens nordsiden av øygruppen kan få bølger opp mot to meter enkelte steder.

Gran Canaria

29/23°C

I nord og nordøst blir det overskyet med gode muligheter for regn. Resten av øya får stort sett skyfri himmel. Temperaturene er forventet å falle noe, spesielt i fjellene og innlandet. Moderat vind fra nordøst som kan bli sterk i kastene i sørvest og nordvest. Frisk bris til liten kuling ved kysten i sørvest.

Tenerife

27/22°C

Annonse

I nord blir det stort sett overskyet, spesielt i nordøst. Resten av øya får stort sett skyfri himmel eller delvis skyet vær. Muligheter for regnbyger i nord. Temperaturene vil falle, spesielt i fjellområdene. Moderat vind fra nordøst som kan bli sterk i kastene i sørøst og nordvest. Frisk bris i nord og langs sørvest-kysten. Sentralt i fjellene blir det nordavind som kan bli sterk i kastene.

Lanzarote

25/21°C

Stort sett overskyet, men det kan klarne opp litt utover ettermiddagen i sør. Temperaturene faller noe. Moderat vind som kan bli sterk i kastene.

Fuerteventura

24/20°C

Delvis overskyet i sørøst og overskyet på resten av øya. Temperaturene faller, spesielt i høytliggende områder. Moderat vind som kan bli sterk i kastene, spesielt i innlandet og på Jandía-halvøya.

La Gomera

19/16°C

I nord blir det overskyet med muligheter for regn. Delvis overskyet på resten og synkende temperaturer i fjellområdene. Moderat vind som kan bli sterk i kastene, spesielt i fjellområder i øst og nordvest. Frisk bris langs sørvest-kysten.

La Palma

26/22°C

I nord og øst blir det overskyet med muligheter for regn. Resten av øya får spredte skyer. Temperaturene faller i fjellområder og sentralt på øya. Moderat vind fra nordøst som kan bli sterk i kastene i sørøst, nordvest og i fjellene. Frisk bris langs kysten.

El Hierro

18/15°C

Overskyet med muligheter for regnbyger i nordøst. Resten av øya får stort sett blå himmel. Temperaturene faller i høyden og sentarlt på øya. Moderat vind fra nordøst som kan bli sterk i kastene i sørøst og nordvest. Frisk bris langs sørvest-kysten.

Add New Playlist