[vc_row full_width=»stretch_row_content» parallax=»content-moving» parallax_image=»5025223″ vc_row_background=»» css=».vc_custom_1624140667010{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 100px !important;background-image: url(https://canariavisen.no/wp-content/uploads/2021/06/personvern-hero.jpg?id=5025223) !important;}»][vc_column css=».vc_custom_1624140351354{background-color: rgba(0,0,0,0.01) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}»][vc_column_text css=».vc_custom_1624140443854{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}»]

Personvern

[/vc_column_text][vc_column_text]

Personvern   |   Informasjonskapsler   |   Dine rettigheter

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Personvernerklæring

Vi i Canariavisen.no mener at personvern er viktig. Derfor gjør vi også vårt ytterste for å ivareta ditt personvern når du bruker vår nettside. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvordan vi gjør det, og hva vi bruker den til. Ved å bruke nettsidene våre samtykker du til denne innsamlingen.

Hvilken informasjon vi samler inn

  1. For å kunne levere interessant journalistikk som er relevant for våre lesere, samt for å analysere trafikken på nettsidene våre, benytter vi Google Analytics. Dette analyseverktøyet samler inn anonym informasjon om hvilket land du befinner deg i, om du besøker oss fra mobil, PC, eller nettbrett, hvor lenge du er på nettsiden vår, og hvilken nettside som eventuelt sendte deg til oss.
  2. Når du benytter våre nettsider ser du annonser fra Google Adsense og andre tredjepartsnettverk for annonser. Dette e reklamenettverk som benytter informasjon de allerede har om deg for å levere relevante annonser. Det er ikke vi som kontrollerer denne informasjonen. Du kan lese mer om dine rettigheter og hvordan du kontrollerer informasjonen hos annonsenettverk ved å klikke på Dine rettigheter i menyen over.
  3. Når du besøker vårt nettsted samler vi inn informasjon om din enhet og IP-adresse. Dette gjør vi av sikkerhetshensyn, slik at vi kan beskytte nettstedet mot potensielle angripere og personer med ondsinnede hensikter. Hverken informasjonen om din enhet eller din IP-adresse kan brukes for å identifisere deg av oss, men vi kan overlevere denne informasjonen til relevante myndigheter dersom vi blir pålagt å gjøre dette.

Hvorfor vi samler inn denne informasjonen

  1. Vi samler inn anonym trafikkdata via Google Analytics for å kunne skape mer interessant journalistikk, dokumentere lesertall, hvilken type enhet våre lesere bruker, samt hvor i verden de sitter. Dette er derfor et viktig verktøy som hjelper oss til å skape journalistikk som våre lesere finner relevant, og for å vite mer om hvordan siden vår blir brukt.
  2. Vi samler inn din IP-adresse av sikkerhetshensyn og til statistikkformål.
  3. Vi benytter Google Adsense, som igjen benytter informasjon de sitter på om deg og dine interesser for å levere relevante annonser. Klikk på Dine rettigheter i menyen over for å se hvordan du kan kontrollere informasjonen som Google har om deg.

Hvem vi deler opplysninger med 

Vi arbeider hele tiden for at minst mulig informasjon om våre lesere skal deles med tredjepart. I utgangspunktet deler vi ikke personopplysninger med andre, men det finnes noen unntak.

  1. Når du bruker våre sider deler vi informasjon med analyseverktøyet Google Analytics, slik at vi kan samle sammen statistikk om våre brukere som forklart over.
  2. Vi deler den samme informasjonen som går til Google Analytics med vårt annonsenettverk, Google Adsense, for å levere relevante annonser og telle antall annonsevisninger.

Utover dette deler vi aldri dine personopplysninger med tredjepart, unntatt når vi ved lov er pålagt å gjøre dette til myndighetene.

Sletting av dine opplysninger

Hvis du vil at vi skal slette informasjon vi har om deg kan du kontakte oss på e-post [email protected] Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes hvis du ønsker det, så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre disse. Du har også rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger vi har, og du kan benytte den samme e-postadressen til dette.

Slik sikrer vi persondata

Canariavisen.no bruker publiseringsplattformen WordPress, og kjører på en server vi har kontroll over. WordPress er en plattform basert på åpen kildekode, som betyr at både vi og utviklere over hele verden hele tiden jobber for at plattformen skal forbli sikker.

Vi holder vår installasjon av WordPress oppdatert. I tillegg kjører vi på så få programtillegg (plugins) som mulig, slik at vi har god kontroll over hvilke data som samles inn om våre besøkende. Vi foretar en nøye gjennomgang av hvilken informasjon vår programvare samler inn for å sikre at vi til enhver tid ivaretar ditt personvern. Også disse holdes jevnlig oppdatert for å bidra til sikkerheten.

Vi benytter oss også av en rekke hensiktsmessige sikkerhetsfunksjoner for å hindre uautorisert tilgang, men vi kan av åpenbare grunner ikke gå nærmere inn på dette her.

Alle våre sider benytter kryptering (HTTPS) for å sikre dine data.

Fra tid til annen kan vi oppdatere denne personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi publisere en artikkel om dette som opplyser om hvilke endringer som er gjort, og hvordan de eventuelt påvirker ditt personvern.

Kontaktinformasjon

Du kan ta kontakt med oss på [email protected] hvis du har spørsmål angående denne personverneklæringen.

Oppdatert: 15. oktober 2020

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Add New Playlist