Satser på Fuerteventura

Apollo vil ha sportsglade turister til Fuerteventura og sier treningsreiser har økt med 40%. «


Turoperatøren Apollo har lenge vært kjent for å hente nordmenn til feriefavoritten Gran Canaria. Nå satser selskapet også på Fuerteventura – og turene dit skal handle om trening.

Ifølge chartergiganten har treningsreiser økt med hele 40%, sammenlignet med før pandemien.

– Treningsreiser er den raskest voksende reisetrenden, og Apollo Sports vårt raskest voksende hotellkonsept, sier kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera.

I sommer åpnet selskapet to ny sportshoteller i Hellas. På Kanariøyene har de sportshoteller som Playitas Resort og La Pared. Playitas ble åpnet allerede i 2009, og selskapet har i alt ni rendyrkede sportshoteller.

Johaug på laget

I Fuerteventura-satsningen har Apollo fått med seg Therese Johaug på laget, med konseptet Johaug Recharge. Der skal man få trening, oppfølging og opplegg spesielt tilpasset kvinner, fra den tidligere langrennsstjerna.

I en pressemelding skriver Apollo at de lanserer 10 ukentlige direkteruter fra Norden til Fuerteventura. Fra Oslo skal det gå en ukentlig flyvning mellom 30. september og 30. mars.

– At vi vil tilby 10 ukentlige direkteruter til Fuerteventura fra fire land og syv nordiske byer er rett og slett historisk, sier Rivera.