Canariavisen.no er Kanariøyenes største nettavis for nordmenn, med over en million lesere per år. 

Hos oss når du ut til et kjøpesterkt publikum med interesse for Kanariøyene og Spania. 

Canariavisen ble startet i 2018, og har siden da vokst kraftig. I tillegg til å være en av de mest besøkte nettsidene for nordmenn
i Spania, har vi også en stor følgermasse i sosiale medier – også disse med en særskilt interesse for Kanariøyene, reiser, fritid og ferie. 

Internett har blitt den desidert viktigste kommunikasjonskanalen for de som ønsker å treffe potensielle kunder på Kanariøyene. 

Våre nettsider består av både dagsaktuelle saker fra lokalsamfunnet, med spesielt fokus på saker som opptar nordmenn. 
Vårt fokus på forbrukersaker innen reise gjør at vi også når ut til andre kundegrupper – gjerne like før eller under ferien deres. 

Våre lesere

I tillegg til den viktige andelen trafikk fra sosiale medier og søkemotorer, har vi sett en kraftig vekst i antallet lesere som kommer direkte til Canariavisen for å holde seg oppdatert på alt som rører seg på øygruppen. 

Målgruppen vår omfatter i all hovedsak folk med interesse for Kanariøyene, Spania, reise og luftfart, hus og hjem, lokale aktiviteter, nyheter og bolig. 

32% er menn og 68% er kvinner.

Av disse er rundt 44% i aldersgruppen 55 – 64 år, 33% er 65+, mens 23% er 18 – 54 år. 

Hele 70% av leserne velger mobilen når de skal lese Canariavisen.no. Vi har et stort fokus på hastighet og brukervennlighet på mobil. 

Formater

Vi tilbyr en rekke formater, både på desktop, mobil og video. 

Et populært og stadig voksende format er innholdsmarkedsføring, der du får publisere ditt artikkelinnhold med linker og informasjon på våre flater. 

Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud.