Siste
Foto: Canariavisen

Skrur ned kapasiteten til Kanariøyene

Salget har gått dårlig.


Det kan se ut til at trangere privatøkonomi og dyrtid endelig begynner å gi utslag i nordmenns ferievaner. 

Hos turoperatøren Ving har salget gått dårligere enn forventet. Nå skrur de ned kapasiteten til Kanariøyene. 

Selskapet hadde planer om å sende fem ukentlige fly fra Oslo til Gran Canaria i vinter. Nå har de justert det ned til fire avganger. Dermed ryker mandagsavgangen. 

Til nettstedet Flysmart24 bekrefter Ving at de justerer programmet. 

– Vi ser kontinuerlig over vårt flyprogram og ser at mandager til Gran Canaria ikke har samme tilfredsstillende etterspørsel som onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Derfor har vi valgt å kansellere denne dagen og tilby de berørte gjestene andre muligheter, sier Ving-sjef i Norge, Marie-Anne Zachrisson, til Flysmart24

Hun understreker at de som blir berørt av kanselleringene skal få rask saksbehandling, og at de vil bli tilbudt andre muligheter eller pengene i retur. 

I tillegg til Gran Canaria-ruta på mandager, legger selskapet ned reisene til Aruba. Dette var en satsning Ving hadde ambisjoner om å gjenoppta etter pandemien. 

– Ja, vi har nylig valgt å ta vekk vinterens nyhet til eksotiske Aruba. Her var også salget lavere enn det vi kan gjennomføre sesongen med, sier Zachrisson.

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.